Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poslanec v kroji siahol po modernom kúsku: Pozrite si, aké má auto!

Igor Hraško Zobraziť galériu (2)
Igor Hraško (Zdroj: Ján Zemiar, Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Sympatický člen Obyčajných ľudí Igor Hraško, ktorý sa na ustanovujúcu schôdzu namiesto obleku nahodil do turčianskeho ľudového kroja, sa svojimi kolegami rozhodne nenechá zahanbiť. Napriek tomu, že presadzuje tradičné hodnoty a svojím oblečením počas prvej schôdze prekvapil viacerých, sa do parlamentu vozí na luxusnej audine.

Mohlo by sa zdať, že Igor Hraško, ktorý celý život dbá na ľudové tradície a snaží sa ich uchovávať, si na cestovanie z Martina, kde býva so svojou manželkou a dvoma malými synmi, zvolí tradičnú a medzi Slovákmi obľúbenú značku Škoda.

Pred pár dňami sme však poslanca Obyčajných ľudí zastihli pred vjazdom do parlamentnej garáže na čiernom Audi A6 Avant. Napriek tomu, že sa stotožňuje s postavou tradičnej slovenskej rozprávky Jankom Hraškom a sám chce prispieť, aby sa folklóru a tradíciám na Slovensku dostalo viac pozornosti, sa v ňom zároveň nezaprie láska muža k drahým autám.

Bývalý učiteľ folklórneho tanca, ktorý v minulosti pracoval aj ako lyžiarsky inštruktor, masér a finančný poradca, si ešte pred nástupom na miesto poslanca doprial auto, ktorého cena za nový model sa pohybovala od 40-tisíc eur, v bazári ho dostať od 10-tisíc eur."Väčšie auto bola zamýšľaná kúpa ešte predtým, ako som sa stal poslancom. Kúpil som ho cez inzerát na internete za 10 500 eur v Humennom. Je to ročník 2007 a pri kúpe malo auto najazdených 161 128 km," uviedol Hraško.

Poslanec v kroji siahol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu