Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ficov Mr. Bean bude ministrom: Predstavujeme vám šoumena Kažimíra!

Kažimír so svojim straníckym šéfom Zobraziť galériu (2)
Kažimír so svojim straníckym šéfom (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Populárneho Mr. Beana alias britského komika Rowana Atkinsona pripomenul mnohým verejný výstup nového ministra financií Petra Kažimíra. Počas stredajšej tlačovej konferencie stál za svojím straníckym šéfom, premiérom Robertom Ficom a jeho výrazná mimika okamžite zaujala sociálne siete.

Vaše tipy

Fico usporiadal tlačovú konferenciu na Bratislavskom hrade a hovoril na nej o vypočutí požiadaviek svojich sociálnych partnerov. Spomenul plány budúcej vlády a predstavil niekoľkých členov ministerského kabinetu.

Nevedno, či bolo príčinou veterné počasie, nervozita, alebo netrpezlivosť, čerstvý šéf rezortu financií sa však poriadne "mrvil." Výrazy tváre, ktoré zachytili kamery TA3, sa na sociálnych sieťach stali mimoriadne populárnymi.

Ekonomický expert Kažimír sa pred časom zviditeľnil aj pri televíznej debate so šéfom SaS Richardom Sulíkom. Tvrdil, že cena plynu sa za poslednej vlády Roberta Fica znížila o neuveriteľných 90 percent. Údaje boli podľa neho zo štatistického úradu. Trval na tom, aj keď sa jeho oponent neveriaco chytal za hlavu. Nakoniec vysvitlo, že si vo svojich materiáloch zabudol prečítať poznámku pod čiarou.

Animovaný obrázok, ktorý sa rozšíril na internete:

V prípade, že sa vo vašom prehliadači obrázok nehýbe, ponúkame vám aj verziu komiksového stripu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu