Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Flašík na vianočných nákupoch: Darček pre Moniku za 200 tisíc eur

Flašík na love darčekov Zobraziť galériu (2)
Flašík na love darčekov

BRATISLAVA – Známy podnikateľ a manžel europoslankyne Moniky Flašíkovej Beňovej Fedor si vyrazil do mesta na nákupy. Podarilo sa nám ho zastihnúť v obchode, v ktorom si prezeral najdrahšie reproduktory na trhu. Žeby sa rozhodol svoju polovičku prekvapiť luxusným darčekom?

Iba pred niekoľkými dňami Flašík strávil v obchode špecializujúcom sa na luxusnú elektroniku takmer hodinu. Vyskúšal si viacero vychytávok, medzi ktorými boli aj najdrahšie repráky na svete.

Fedor Flašík
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

S kompletným príslušenstvom stoja okolo 200 tisíc eur. Flašík tvrdí, že ho po dlhej dobe niečo zaujalo, a preto sa prišiel pozrieť , kupovať ich však nechcel.  „Zaujalo ma to, že má ísť o najlepšie repráky na svete. Ja som hluchý a nerozoznám zvuk, ale poteší ma vždy, keď na Slovensku vznikne niečo svetové,“ prezradil Flašík. 

Moniku sa vraj na Vianoce a iné sviatky snaží vždy hlavne prekvapiť niečím originálnym a vtipným. „Určite nie tým, aby to bolo čo najdrahšie,“ reagoval. Jeho najkrajším darčekom v živote bola podľa jeho vlastných slov vnučka, ktorá sa narodila vlani v januári na jeho vlastné narodeniny. „Strašne sa teším. Vianoce budeme tráviť prvýkrát s vnučkou na Stuhlecku celá rodina,“ dodal podnikateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu