Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Radičová rozplakala babičku: Na vianočných trhoch predávala punč!

Premiérka Iveta Radičová predávala punč v dobročinnom stánku počas Vianočných trhov v Bratislave. Zobraziť galériu (3)
Premiérka Iveta Radičová predávala punč v dobročinnom stánku počas Vianočných trhov v Bratislave.

BRATISLAVA – Vyzerá to tak, že premiérka Iveta Radičová si našla novú prácu! Na vianočných trhoch v centre Bratislavy sa v stredu postavila do stánku, kde ochotne predávala vianočný punč. Svojou prítomnosťou však spôsobila značný chaos, keďže záujemcov o teplý nápoj priamo z rúk premiérky bolo veľa. Premiérku zaskočila uplakaná staršia pani, ktorá si ju "odchytila" tesne predtým, ako začala podávať punč.

Premiérka nemusí mať obavy, že by si po marcových predčasných voľbách nenašla prácu. Ak by ju omrzela úloha pedagóga na vysokej škole, pokojne by sa uchytila aj ako predavačka vianočného punču. Spolu s kolegyňou z SDKÚ a starostkou bratislavského Starého Mesta Táňou Rosovou na to mala ideálnu príležitosť. Počas včerajšej charitatívnej akcie v dobročinnom stánku organizácie Človek v ohrození na vianočných trhoch na Hviezdoslavovom námestí vyše hodiny predávali „punč pomoci“.

Záujem o horúci nápoj od premiérky malo veľa ľudí.

Premiérka Iveta Radičová predávala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Miestami to vyzeralo tak, že obe dámy budú musieť predávať  až do záverečnej. "Už som všetko predala, bolo toho veľa, obidve tie veľké nádoby, už nemám čo predávať," priznala s úsmevom Radičová.

"Bolo to predovšetkým o želaní krásnych sviatkov, o želaniach, aby som to s tou politikou ešte zvážila a hlavne mi všetci priali, veľmi úprimne, aby som si oddýchla," povedala Radičová. Pred samotným začiatkom premiérku zastavila staršia pani, ktorá sa nezdržala a plačlivo sa premiérke prihovorila, čo Radičovú zrejme zaskočilo a tak jej zakaždým poďakovala. "Veľa šťastia prajem. Vydržte!“ dodala pani.

Obsluhujúcu premiérku prišli do dobročinného stánku pozdraviť nielen Bratislavčania. Podpis od nej si vypýtali aj zahraniční turisti. "Dokonca z Mexika, ale bol tam aj Viedenčan a Taliani," doplnila. Ušlo sa jej aj niekoľko darov od priaznivcov. "Dostala som knižky, anjelikov, mám aj darčeky," dodala.

Iveta Radičová (vpravo) spolu s Táňou Rosovou predávajú vianočný punč.
Premiérka Iveta Radičová predávala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Radičová na Vianočných trhoch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu