Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Posledné slová slečny Glendovej: Je to hrozné!

Otec Tibor pomáha krátko pred obradom dcére so šatami Zobraziť galériu (14)
Otec Tibor pomáha krátko pred obradom dcére so šatami

BRATISLAVA - Smerácka hovorkyňa Silvia Glendová je oddnes pani Belešová. Manželstvo uzavrela v Dóme svätého Martina za účasti viacerých politikov, priateľov a rodiny. Nevesta bola očividne pred obradom nervózna a pre Topky priznala, že je to hrozné. Nakoniec však všetko dobre dopadlo a dobrú náladu nepokazilo prítomným ani studené počasie.

Glendová, ktorá je v piatom mesiaci tehotenstva, si svoje áno povedala s priateľom Miroslavom Belešom po troch rokoch vzťahu. Zobrali sa dnes poobede pred približne stovkou hostí. Zagratulovať mladomanželom prišiel aj predseda strany Smer Robert Fico, ktorého priviezla limuzína národnej rady. Bývalý premiér prišiel bez manželky. Nechýbali  však manželia Kaliňákovci, bývalý šéf SIS Jozef Magala či poslanec Dušan Čaplovič. Krátko pred obradom sa nad hlavným mestom spustil lejak, čo komplikovalo situáciu hlavne dámam, ktoré zvolili ľahké oblečenie. Ortuť na teplomeroch v tej chvíli ukazovala okolo 12 stupňov Celzia.

Ako prvý dorazil v luxusnom mercedese pred kostol ženích, ktorý držal v ruke drevený kríž. Na svoju vyvolenú nemusel čakať dlho, spoločne s rodičmi ju priviezla limuzína mercedes. Po krátkych komplikáciách so svadobnými šatami pri vystupovaní nevesta za znenia tradičného svadobného pochodu vstúpila do kostola. „Je to hrozné,“ vyhŕkla na našu otázku, aké sú jej posledné slová pred obradom. Po približne hodinu trvajúcej omši nasledovali gratulácie, prvý svadobný bozk a spoločné fotografovanie. Fico ešte stihol aj utešiť Glendovej mamu, ktorá počas obradu vyronila nejednu slzu. Ako sa na dobrú svadbu patrí, oslava pokračuje od šiestej večer v hradnej vinárni.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu