Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kaliňákova štyridsiatka: Vieme, ako prebiehal tajný žúr

Vraj sa jedli klobásy s chlebom
Vraj sa jedli klobásy s chlebom (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Oslava exministra vnútra a poslanca Smeru Roberta Kaliňáka mala zostať v utajení. Topkám sa však podarilo zistiť, že politik si spoločne s asi stovkou kamarátov vyhodil poriadne z kopýtka. Podarili sa nám získať detaily.

Politické špičky Smeru, kamaráti z motorkárskej partie, spolužiaci či známe osobnosti šoubiznisu sa vo štvrtok večer začali schádzať pred známym bratislavským motorkárskym podnikom. Ten v minulosti spoluvlastnil aj Kaliňákov parťák Ján Počiatek. Na parkovisku nechýbali najluxusnejšie značky áut z rôznych kútov Slovenska od Dunajskej Stredy až po Košice.

Oslava sa začala pozvoľna okolo siedmej večer. Celý podnik bol uzavretý len pre politikovu oslavu. Medzi hosťami nechýbali ani známi slovenskí hudobníci z Elánu či Desmodu. Ako darček zaspieval oslávencovi Peci Uherčík. Keďže Kaliňák oslavuje narodeniny len raz za desať rokov, špecifické boli aj niektoré dary. Kaliňák dostal napríklad 250-koňovú motorku Čezetu z roku 1974. Práve s takou kedysi začínal svoju kariéru motorkára. Zábava trvala do skorých ranných hodín. Poslední hostia odchádzali až za svetla.

Parťák Počiatek vraj s ďalšími kamarátmi prekvapili nielen oslávenca, ale aj jeho manželku, ktorá dávala na svoju polovičku pozor. Dostali totiž spoločnú sošku zaľúbencov. Exministra sme sa opýtali, koľko musel do party investovať. „Ešte nemám vyúčtovanie, ale malo by to byť do 10-tisíc, určite,“ reagoval. Prekvapujúce však boli slová ministra, že nešlo o žiadnu snobskú zábavu. „Oslava sa niesla v duchu motoriek, rockovej hudby 70. rokov a grilovaných klobás,“ šokoval spolumajiteľ siete luxusných reštaurácií.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu