Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Motorkársky gang v Smere: Už majú aj svoju harleyáčku v koženom!

Smerácky motorkársky gang sa rozšíril o ženskú členku. Je ňou Renáta Zmajkovičová. Zobraziť galériu (7)
Smerácky motorkársky gang sa rozšíril o ženskú členku. Je ňou Renáta Zmajkovičová.

BRATISLAVA – Láska k motorkám sa Smerákom rozhodne nedá uprieť! Po šéfovi sociálnych demokratov Robertovi Ficovi či ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi nasadla na vyblýskanú harleyku konečne aj žena. Podpredsedníčka parlamentu Renáta Zmajkovičová sa ako pravá dáma na jazdu dokonale pripravila. Svedčia o tom aj fotky, na ktorých nám zapózovala.

Poslankyňa, ktorá sa netají tým, že jazdu na motorke doslova miluje, prišla na víkendové parkúrové preteky koní Grand Prix RS Team v Záhorskej Bystrici na kultovej Harley Davidson. Síce len ako spolujazdec, o to viac nastylovaná. Čierne kožené nohavice, biela volánová blúzka, vysoké čierne čižmy a dokonale zladená kabelka s koženou bundou, nechtami na rukách a oranžovými pásikmi na prilbe.

Zladená Renáta Zmajkovičová
Zobraziť galériu (7)
Zladená Renáta Zmajkovičová  (Zdroj: Jan Zemiar)


Zmajkovičová v „motorkárčení“ nováčikom nie je. Nedávno sa nám priznala, že si jazdu na harleyke dopriala aj deň pred svojou päťdesiatkou, ktorú oslávila v máji. „V našom poslaneckom klube je veľa mužov, ktorí holdujú motorkám a ja mám túto slabosť tiež. Tak som to využila. Dostala som jedno pozvanie,“ uviedla tajomne. Kto ju však vtedy zviezol, prezradiť nechcela. Aj tentoraz ju sprevádzal záhadný muž, ktorý poslankyni galantne uložil kabelku do kufra predtým, ako ufujazdili na vrčiacom stroji.

Záhadný muž Zmajkovičovej galantne pomohol uložiť do kufra kabelku.
Zobraziť galériu (7)
Záhadný muž Zmajkovičovej galantne pomohol uložiť do kufra kabelku.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Smerácky motorkársky gang je tak kompletný. Ktovie, či najbližšie neuvidíme Zmajkovičovú sedieť na sedadle spolujazdca za chrbtom premiéra Fica alebo ministra vnútra Kaliňáka. Ako starí motorkárski harcovníci totiž prebrázdili cesty USA. Kým šéf strany známu State Route 1, minister legendárnu Route 66.

Nová členka smeráckeho motorkárskeho gangu.
Zobraziť galériu (7)
Nová členka smeráckeho motorkárskeho gangu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu