Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nedvědi opäť spolu

Bratia Nedvědi
Bratia Nedvědi

Prvý festivalový večer Lodenice v campe v Piešťanoch sa bude niesť v znamení veľkého návratu folkových legiend bratov Nedvědov. Takže už o necelý týždeň, konkrétne vo štvrtok 26.8.2010 si budete môcť vychutnať spoločný koncert bratov Jana a Františka Nedvědov.

Títo po tom, čo v roku 1996 na Strahov prilákali vyše 70 tisíc divákov a o rok neskôr do bratislavskej Dúbravky vyše 25 tisíc, sa vydali každý na svoju sólovú cestu. Až pred dvoma rokmi sa podarilo dať túto bratskú dvojicu opäť spolu, aby v rámci jednak svojich okrúhlych narodenín, ale aj narodenín skupiny Fešáci urobili šnúru spoločných koncertov aj práve na Lodenici, kde zožali veľký úspech od návštevníkov festivalu. Preto sa rozhodli zahrať aj tento rok spolu. Vystúpia prvú festivalovú noc a prinesú návštevníkom na koniec festivalovej sezóny určite neopakovateľný zážitok v podobe koncertu tejto charizmatickej bratskej dvojice.

Tento spoločný, a určite jedinečný koncert bratov Nedvědov a ich skupiny si nesmie nechať ujsť žiadny priaznivec folkovej muziky. Jan a František sú pesničkári s nadčasovými hitmi. Príďte si aj vy vypočuť nestarnúce melódie a spolu s bratmi si zanôtiť ich pesničky, z ktorých mnohé sa stali už kultovými hitmi. Večer strávený pri tejto hudbe vás aspoň na chvíľu vytrhne z kolotoča pracovných povinností a príjemne sa pri ňom uvoľníte a zrelaxujete.

Spoločný koncert bude nezabudnuteľným dátumom nielen pre bratov Honzu a Františka, ale i pre ich fanúšikov, ktorí si určite s nimi množstvo pesničiek prídu odspievať. Honza a František Nedvědovci sa tešia na stretnutie s vami na festivale Lodenica už o týždeň v Piešťanoch!

Viac info: www.lodenica.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu