Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Americká hviezda country & bluegrass na Lodenici!

Claire Lynch
Claire Lynch

PIEŠTANY - Svetoznáma Claire Lynch (USA) zavíta so svojou kapelou Claire Lynch Band po troch rokoch na Slovensko. Claire Lynch je americká speváčka, gitaristka, skladateľka a nepochybne jedna z najuznávanejších "dám" svetového bluegrassu, ktorá vystúpi na festivale Lodenica 2010 v Piešťanoch, už v piatok 27. augusta 2010.

Táto americká speváčka, gitaristka a autorka Claire Lynch, tento krát v sprievode kapely v obsadení Matt Wingate (gitara, mandolína, spev), Mark Schatz (kontrabas, clawhammer banjo) a Jason Thomas (mandolína, husle, spev) vystúpia na festivale Lodenica v Piešťanoch už budúci týždeň.

Neprepásnite príležitosť vypočuť si speváčku, ktorá bola dvakrát nominovaná na prestížnu Grammy Award za najlepšie bluegrassové album!

Claire Lynch je držiteľkou prestížneho ocenenia IBMA v kategórii "Speváčka roka" (1997), a nominovaná aj v IBMA awards 2006 vo viacerých kategóriách. Navyše bola nominovaná tiež na svetoznámu cenu grammy v kategórií album roka za albumy Moonlighter (1995) a Silver and Gold (1997).

 

Vstupenky a permanentky na festival za zvýhodnenú cenu sú v predpredaji v sieti Ticketportal (www.ticketportal.sk). Informácie o Claire Lynch nájdete na www.clairelynch.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu