Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

3. kolo Streetball Tour 2010 zavíta do Bratislavy

Ďalšie kolo Streetball Tour 2010 zavíta do Bratislavy Zobraziť galériu (4)
Ďalšie kolo Streetball Tour 2010 zavíta do Bratislavy

Jubilejný 5. ročník Streetball Tour pokračuje najbližší víkend v bratislavskej mestskej časti Vajnory. Posledná možnosť prihlásiť sa na úvodný turnaj je vo štvrtok 27. mája prostredníctvom www.basketland.sk.

Po dvoch úvodných podujatiach v Banskej Bystrici a Handlovej zavíta najbližší víkend jubilejný 5. ročník Streetball Tour do Bratislavy. Mestská časť Vajnory sa po minuloročnom vydarenom premiérovom podujatí a vysoko pozitívnych skúsenostiach a ohlasoch opäť dostala do užšieho výberu streetballových turnajov organizovaných ako otvorené Majstrovstvá Slovenska v streetballe. Organizátori Streetball Tour – Vajnory pripravili pre všetkých v poslednú májovú sobotu (29.5) v známom športovom areáli Alviano na Rybničnej ulici bohatý športový a kultúrny program. Na celkovo 10 hracích kurtoch vrátane hlavného so špičkovým povrchom “KORATEX – MONDO” sa budú odohrávať kvalitné streetballové súboje v 5 hlavných kategóriách:

A AND1 Mini Street category

B Kategória Nádácie Slovenskej sporiteľne

C BASKETLAND category

D KORATEX category

E SATRO Open Mix category

Podobne ako minulý rok sa diváci môžu tešiť aj na populárnu VIP kategóriu určenú pre firemné tímy, partnerov, organizátorov podujatia, ktorá ponúkne tento rok súboje ôsmych firemných tímov. Iný ako iba športový rozmer tejto kategórie dokazuje aj skutočnosť, že dobrovoľné štartovné z VIP kategórie i príspevok za vyrazenie pamätnej mince z podujatia bude venované na Zbierku v mestskej časti Bratislava – Vajnory na rekonštrukciu Vajnorského ľudového domu.

Videopozvánka na Streetball Tour 2010

 

Športový program Streetball Tour - Vajnory, ktorý sa začne o 8.30 povinnou prezentáciou všetkých tímov a vyvrcholí finálovými zápasmi po 17.00 hod., obohatia aj tradičné a veľmi populárne sprievodné doplnkové súťaže BASKETLAND Slam Dunk Contest, SPALDING 3pts Shooting, SATRO FT Shooting Contest, AND1 Skills 1 on 1. Fanúšikovia basketbalu a aj jeho mladšej streetballovej odnože si prídu na svoje aj pri exhibičnom súboji pohlaví medzi extraligovými tímami BK AŠK Inter Bratislava a ich nežnejšími kolegyňami z BK Slovana Bratislava, minuloročný súboj plný humoru a finesov sľubuje zaujímavú konfrontáciu aj tento rok. Počas podujatia sa uskutoční aj vyhlásenie a odovzdávanie cien nultého ročníka novozaloženej bratislavskej Mestskej basketbalovej ligy (MBL), ktorá tento týždeň vyvrcholí finálovými súbojmi. Na všetkých čaká bohatý kultúrny program, ktorý bude plný prvkov streetkultúry a tanca. Svoje umenie predvedú majstri dvojkolesových tátošov BMX Flatland, parádnymi kúskami pobavia aj aktéri Yoyo Show a Hackysack a špeciálne sa môžeme tešiť na prezentáciu Dobrava Dance Company, ako aj jej hlavnú tanečníčku a choreografku Dobravu Mička Škvaridlovú, ktorá nám spolu so slovenským basketbalovým reprezentantom Martinom Mičkom predstavia novú imagovú značku Carpe DM fashion. O výbornú atmosféru a náladu sa postará známa tvár sveta vinylov a mixov DJ Spank, celým podujatím bude hovoreným slovom sprevádzať a tradične nezameniteľným humorom zabávať obľúbený speaker v streetbalovej komunite Pepe Shilo Lopez. Na podujatí si bude možnosť zakúpiť kvalitnú streetballovú a hip-hop módu, ktorú prinesú okrem spomínanej Carpe DM aj AND 1, NIKE, K1X a Basketland v tzv. „Streetsportline Shope”.

Záverečnú bodku za Streetball Tour – Vajnory dá slávnostné vyhlásenie ankety Slovenskej streetbalovej asociácie o najlepšieho streetbalistu a streetbalistku roka 2009, ktoré sa bude konať po skončení podujatia vo Vila Bakchus. Najlepších hráčov minulej sezóny bude dekorovať ten najpovolanejší – trojnásobný najlepší basketbalista Slovenska a hráč tureckého veľkoklubu Galatasaray Istanbul Radoslav Rančík.

 

Streetball Tour Banská Bystrica

 

Streetball Tour Handlová tu

 

Na účastníkov čakajú naozaj hodnotné ceny s hlavnými lákadlami v podobe víkendových pobytov v Thermal Parku Bešeňová a kvalitnej elektroniky od NAY Elektrodomu, ďalej vecné ceny od hlavných partnerov: SATRO s.r.o, Nadácie Slovenskej Sporiteľne, Koratexu, produktových partnerov: NIKE, AND1, Carpe DP, Spaldingu, Áčko travel, Planet Sport.sk, Aquacity Poprad, RED BULLu, Heinekenu a organizátorov podujatia: Slovenskej streetballovej asociácie, Basketlandu. Naprázdno neodíde však žiaden z priamych aktérov. Každý účastník dostane streetballové tričko s logom podujatia, zabezpečený pitný režim prostredníctvom minerálok Lucka, Red Bullu, Heinekenu a okrem predmetov od produktových partnerov si bude môcť každý vyraziť aj pamätnú mincu vydanú špeciálne iba k Streetball Tour – Vajnory.

Prihlasovanie prebieha iba vopred, vždy do štvrtka pred turnajom prostredníctvom online databázy na www.basketland.sk. Uzávierka prihlášok na Streetball – Vajnory je tento štvrtok 27. mája.

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v nedeľu 30.5 opäť outdoor s rovnakým časovým programom.

 

3. kolo Streetball Tour
Zobraziť galériu (4)

3. kolo Streetball Tour
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu