Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia pátra po mužovi na FOTO: Od seniorky vylákal 10-tisíc eur

Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II hľadajú muža (na snímke), ktorý obral seniorku o 10.000 eur. Zobraziť galériu (2)
Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II hľadajú muža (na snímke), ktorý obral seniorku o 10.000 eur. (Zdroj: KR PZ v Bratislave)

BRATISLAVA - Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II hľadajú muža, ktorý obral seniorku o 10.000 eur. Zločin podvodu sa stal 30. januára medzi 10.40 a 11.00 h na Vietnamskej ulici v Bratislave. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Podľa doterajších informácií zatiaľ nezistení páchatelia oklamali 67-ročnú ženu. Telefonicky ju kontaktoval muž, predstavil sa ako rodinný známy, ktorý súrne potrebuje finančnú pomoc. "Žena súhlasila, vybrala finančnú hotovosť zo svojho bankového účtu a naspäť telefonicky kontaktovala svojho 'známeho'. Ten jej oznámil, že po peniaze nepríde on, ale jeho kamarát," uviedla polícia. Žena hotovosť odovzdala neznámemu mužovi.

Policajti z Okresného riaditeľstva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ v Bratislave)

Polícia upozorňuje najmä starších ľudí, aby nikdy nedávali peniaze osobe, ktorú nepoznajú, ani keď im tvrdí, že ju poslal ich príbuzný. Zároveň vyzýva občanov, ktorí by vedeli pomôcť stotožniť muža na fotografii, aby sa prihlásili na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo zavolali na linku 158.

Viac o téme: MužKrádežPátraniePolícia SeniorkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu