Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VOĽBY 2020 Na priebeh volieb v Bratislave dohliada aj mestská polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA - Na bezproblémový priebeh sobotných parlamentných volieb v Bratislave dohliada aj mestská polícia. Osobitne sa zameriava na lokality s volebnými miestnosťami. Potvrdila to hovorkyňa Mestskej polície Bratislava Tatiana Kurucová.

"Počas volieb zabezpečí mestská polícia okrem bežného výkonu služby aj monitorovaciu činnosť s osobitným zameraním na lokality, v ktorých sú situované objekty s volebnými miestnosťami," uviedla Kurucová. Deklaruje, že mestskí policajti sú pripravení v prípade potreby poskytnúť štátnym policajtom potrebnú spoluprácu.

Na priebeh parlamentných volieb na celom Slovensku dozerá v sobotu zvýšený počet hliadok Policajného zboru SR a aj príslušníkov kriminálnej polície. V pohotovosti sú aj špeciálne policajné útvary a pyrotechnici.

"Akékoľvek poznatky smerujúce k prípadom možného narušenia priebehu volieb, informácie o volebnej korupcii či korupčnom správaní je potrebné bezodkladne oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru alebo na číslo polície 158," vyzval policajný viceprezident Róbert Bozalka.

Viac o téme: BratislavaVoľby 2020Parlamentné voľby 2020Mestská polícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu