Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hororový prípad z Bratislavy: Violu (†34) mali znásilniť a dobiť na smrť, našli ju v prístave

Obeťou mala byť 34-ročná Viola. Zobraziť galériu (5)
Obeťou mala byť 34-ročná Viola. (Zdroj: Facebook-V.M.)

BRATISLAVA - Prípad, ktorý sa odohral minulý týždeň v hlavnom meste, naháňa hrôzu. V bratislavskom prístave našli 11. novembra ráno dobitú a podchladenú mladú ženu. Malo ísť o 34-ročnú fotografku a učiteľku angličtiny Violu. Podľa všetkého sa stala obeťou znásilnenia, táto informácia ale nie je potvrdená. Prípadom sa momentálne zaoberá polícia.

V osudné ráno krátko po deviatej hodine mali dobitú ženu nájsť na Prístavnej ulici okoloidúci robotníci. Tí okamžite zalarmovali pomoc. Podľa našich informácií mala byť doráňaná a podchladená, no stále dýchala. Keď prišli na miesto záchranári, bola už v bezvedomí. Resuscitácia pomohla a Violu mali napojiť na pľúcnu ventiláciu. Žiaľ, počas prevozu do nemocnice zomrela.

Obeťou mala byť 34-ročná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook-V.M.)

Presnú príčinu smrti odhalí pitva

Ako sa dostala do prístavu a kto sa podpísal pod jej stav, je záhadou. Bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková uviedla, že privolaný súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil. "Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," informovala.

"Vzhľadom na štádium prípravného trestného konania, ktoré je neverejné, ako aj z dôvodu, aby nedošlo k sťaženiu či zmareniu prebiehajúceho vyšetrovania, bližšie informácie k tomuto prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť," dodala ďalej Slamková.

Viola učila angličtinu, venovala sa fotografovaniu, príležitostne aj modelingu.
Zobraziť galériu (5)
Viola učila angličtinu, venovala sa fotografovaniu, príležitostne aj modelingu.  (Zdroj: Facebook-J.Z.)

Policajný zbor podľa jej slov nebude až do doby, kedy to situácia umožní, informovať verejnosť o čiastočných výsledkoch vyšetrovania, pokiaľ nebudú doručené konečné znalecké posudky vrátane znaleckého posudku z pitvy.

Podivné je, že policajné pátranie bolo vyhlásené aj po tom, ako Violu našli v prístave.
Zobraziť galériu (5)
Podivné je, že policajné pátranie bolo vyhlásené aj po tom, ako Violu našli v prístave.  (Zdroj: Reprofoto:Facebook)

Mrazivé okolnosti

O prípade ako prvá informovala televízia JOJ. Podľa ich zistení mala žena krátko po tom, ako ju našli, snahu komunikovať. Zvíjala sa od bolesti, na rôznych častiach tela mala zranenia. Podľa zdroja televízie mala byť doslova ubitá na smrť. Mala mať zlomený stavec, zranenia na členkoch, devastačné poranenia análneho otvoru od neznámeho predmetu. Polícia ale informáciu, že bola znásilnená, zatiaľ nepotvrdila. 

Viole dajú posledné zbohom 19. novembra v jej rodnej Snine.
Zobraziť galériu (5)
Viole dajú posledné zbohom 19. novembra v jej rodnej Snine.  (Zdroj: Reprofoto:snina.sk)

Viola bola veľmi obľúbená. Učila v jazykovej škole, fotografovala, cestovala po svete, príležitostne sa venovala modelingu. "Posledná rozlúčka s našou priateľkou a učiteľkou Violkou sa bude konať v utorok v Snine o 13:00 hod. Nakoľko je to veľmi ďaleko, my sme sa rozhodli uctiť si jej pamiatku v našich priestoroch v rovnakom čase v utorok o 13:00 hod. Zaspomíname si na spoločné chvíle. Kto si nájde čas, je u nás vítaný," reagovala na úmrtie ich kolegyne a kamarátky škola, kde vyučovala. Nik si nevie vysvetlit, čo sa mohlo stať.

Viac o téme: SmrťZnásilnenieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu