Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mimoriadne tragický večer na východe: Po nehode pri Bardejove vyhasol život mladíka (†16)

Tragická nehoda v Bardejove Zobraziť galériu (3)
Tragická nehoda v Bardejove (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BARDEJOV - Včerajší večer na obchvate pri Bardejove poznačila tragická dopravná nehoda. V piatok večer tam totiž došlo k usmrteniu len 16-ročného chodca. O mimoriadne nešťastnom incidente informovala samotná polícia prostredníctvom sociálnej siete.

K statusu polícia priložila aj fotografie z miesta nehody. "Včera vo večerných hodinách došlo na obchvate mesta Bardejov k dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život 16-ročného mladíka," píše polícia na Facebooku.

Mimoriadne tragický večer na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

O život prišiel len 16-ročný chodec

Polícia uvádza, že na mieste došlo k  zrážke osobného motorového vozidla s chodcom, ktorý zraneniam na mieste podľahol. Polícia ďalšie okolnosti tejto tragickej nehody ako aj mieru zavinenia jej účastníkov vyšetruje. Andrej Hirjak z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby pre Topky potvrdil, že pri nehode zasahovali aj záchranné zložky, no vzhľadom na vek obete a okolnosti nehody sa k tomuto incidentu odmietli podrobnejšie vyjadrovať.

Mimoriadne tragický večer na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

„K tragickej nehode došlo vo večerných hodinách, približne po 20.00 h. Osobné motorové vozidlo viedol 29-ročný vodič,“ uviedol vedúci oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove Igor Pavlík.

Viac o téme: NehodaBardejov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu