Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivá nehoda v Prešove: Kamión pritlačil o stenu muža (55), nik v ňom v tej chvíli nesedel

(Zdroj: TASR - Michal Svítok, Štefan Puškáš, FB / Peter Pagáč)

PREŠOV - Skutočne nepríjemná nehoda sa odohrala v areáli jednej z firiem, ktorá sídli na Strojníckej ulici v Prešove. Muža (55) tu pritlačil o stenu budovy kamión. Utrpel ťažké zranenia a momentálne v nemocnici bojuje o život. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, k nešťastiu došlo v pondelok po 14. hodine. "Za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k pritlačeniu 55-ročného muža kamiónom na stenu budovy. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov - Sever začal trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví," uviedla.

Snažil sa zastaviť ťažký stroj

O udalosti priniesla správu televízia JOJ, ktorá opísala aj desivé detaily toho, čo sa dialo v osudnej chvíli. Do areálu firmy na kamióne prišiel muž, ktorý tam pravidelne vozí tovar. Bol už na odchode, no na chvíľu ešte vystúpil z vozidla. Kamión sa ale dal do pohybu. Nik v ňom v tom čase nesedel. Svedkovia opísali, že muž sa ho snažil zastaviť. Pravdepodobne sa pokúšal nastúpiť do kabíny. To sa mu ale nepodarilo, ťažký stroj ho pritlačil o stenu.

Prečítajte si aj: Roztomilé FOTO sú len spomienkou: Tragická nehoda rozdelila Česko, nepozornosť alebo...

Hovorca záchranárov Jozef Minár upresnil, že po príchode záchranných zložiek bol v bezvedomí, nedýchal. Utrpel ťažký úraz hlavy. Začal sa boj o život, záchranári zahájili resuscitáciu. Muž je momentálne v prešovskej nemocnici, v umelom spánku a na umelej pľúcnej ventilácii.

Viac o téme: NehodaKamiónZranenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu