Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Podgurážený cestný pirát v uliciach mesta: So svojím autom vpálil do rýchleho občerstvenia

S autom vrazil do rýchleho občerstvenia
S autom vrazil do rýchleho občerstvenia (Zdroj: YouTube/kyky Gaming)

LONDÝN - Obyvatelia na juhu Londýna zažili pomerne dramatický piatkový večer. Ulice mesta ohrozoval nebezpečný cestný pirát. Situácia bola o to horšia, že muž ani nebol triezvy. S autom napokon skončil v rýchlom občerstvení.

Incident sa odohral na juhu Londýna uprostred štvrte Tooting. Polícia prišla na ulicu Mitcham Road zhruba o desiatej hodine večer. Na mieste činu našli len červené vozidlo, ktoré bolo zdemolované po náraze.

Miestna policajná hovorkyňa sa pre The Sun vyjadrila, že po incidente boli zranení piati ľudia. Nejde však o život ohrozujúce zranenia. Policajné zložky na mieste ihneď zatkli vodiča pre podozrenie z nebezpečnej jazdy a momentálne je vo väzbe na policajnej stanici na juhozápade Londýna.

Na záberoch možno vidieť rozbitý sklenený výklad prevádzky s rýchlym občerstvením blízko stanice Tooting Broadway. Okrem iného bolo na mieste aj zničené červené vozidlo, ktorým páchateľ opitý brázdil ulice londýna. Autu dokonca po nehode chýba strecha. Cestu v noci strážili policajti a v súčasnosti je už premávka obnovená.

Viac o téme: NehodaRýchle občerstvenieLondýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu