Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brutálny incident na strednej škole v Sabinove: Chlapca (17) bodli do chrbta počas vyučovania!

(Zdroj: KR PZ Prešov)

SABINOV - Neuveriteľná scéna sa v utorok odohrala pravdepodobne pred očami takmer celej triedy na sabinovskej strednej škole. Jeden zo žiakov tu totiž počas vyučovania mal bodnúť do chrbta svojho spolužiaka (17). Útok našťastie nemal tragický koniec. Napriek tomu sa prípadom zaoberá polícia.

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, incident sa odohral v utorok, na ktorej strednej škole k nemu došlo, však nepriblížila.

Brutálny incident na strednej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Všetko sa malo podľa polície stať počas vyučovacieho procesu. "Po predchádzajúcej slovnej výmene študent napadol iného 17-ročného študenta, vreckovým nožom ho pichol do chrbta," opísala hovorkyňa.

Prečítajte si aj: Opitý cudzinec v Česku dobodal športovca: FOTO Mladík prišiel o nohu, jeho priateľka sa toho stala svedkom

Bodná rana našťastie nezasiahla mladíkove životne dôležité orgány. "Predpokladaná doba liečenia je predbežne stanovená  na 7 až 10 dní," dodala hovorkyňa s tým, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Sabinove na základe tejto udalosti začal v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Podľa informácií televízie Markíza na o rok mladšieho chlapca zaútočila študentka (18). K incidentu malo dôjsť počas praxe. Mladá žena mala obliať vodou iného spolužiaka, načo ju jeho kamarát upozornil, aby vodu utrela z podlahy. V amoku však vytiahla nôž. Tieto informácie nateraz polícia nepotvrdila.

Viac o téme: IncidentStredná školaSabinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu