Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál v nemocnici v Liptovskom Mikuláši: Policajti načapali ožratého lekára v službe!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Policajti v nemocnici v Liptovskom Mikuláši zadržali lekára, ktorý nafúkal neuveriteľných 1,85 promile alkoholu! Doktora zadržali a skončil na policajnom útvare. Udalosť momentálne zástupcovia zákona vyšetrujú ako trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Oznámenie o podozrení, že službukonajúci lekár v liptovskomikulášskej nemocnici je asi pod vplyvom alkoholu, prijali na operačnom stredisku Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vo štvrtok 29. augusta pred 21:00. Na miesto vyslali policajnú hliadku. Po výzve sa 55-ročný doktor podrobil dychovej skúške. Výsledok bol pozitívny.

Službukonajúci lekár v liptovskomikulášskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR/Žilinský kraj)

Policajti lekára zadržali a predviedli ho na policajný útvar. Udalosť vyšetrujú ako trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Obvinenie na stole

Lekára, ktorý nafúkal 1,85 promile, obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Oznámenie o podozrení, že službukonajúci lekár v liptovskomikulášskej nemocnici je asi pod vplyvom alkoholu prijali na operačnom stredisku Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vo štvrtok 29. augusta pred 21:00. Po výzve sa 55-ročný službukonajúci lekár podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom.

Viac o téme: AlkoholLiptovský MikulášOpitý lekár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu