Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci zvrat v prípade Miroslava, ktorý popravil manželku a syna v spánku: Samovražda v nemocnici!

K násilnému činu došlo v Žiline na sídlisku Hájik.
K násilnému činu došlo v Žiline na sídlisku Hájik. (Zdroj: Reprofoto/Facebook-Žilinské Krimi, googlemaps)

ŽILINA - V jednom z bytov na žilinskom sídlisku Hájik došlo vo februári k dvojnásobnej vražde. Najdesivejšie je, že život 47-ročnej Andrei a jej 15-ročného syna Lukáša mal mať na svedomí otec trojčlennej rodiny Miroslav (48). Ten však už tiež nie je medzi živými.

Ako informovala televízia JOJ, Miroslav mal v nemocnici pre väzobne stíhaných v Trenčíne ukončiť svoj život. Správu potvrdil aj prokurátor Krajskej prokuratúry Žilina. Polícia prípad po mesiacoch uzavrela s návrhom na podanie obžaloby. Muža pravdepodobne čakal doživotný trest, pred sudcu mal putovať z nemocnice.

Prečítajte si aj: Dobodal ich na smrť: Miroslava obvinili z vraždy manželky (†47) a syna (†15)

Zavraždiť ich mal v spánku

Okolnosti februárového prípadu sú desivé. Rodina sa mala na sídlisko Hájik v Žiline presťahovať len krátko pred osudnou nocou. Pre susedov preto neboli až tak známi. Miroslav mal svojich blízkych dobodať v spánku. Zabiť chcel aj seba, no nepodarilo sa mu to. Na druhý deň už pod paplónom našiel bezvládne telá syna a manželky. Privolal záchranárov. Tým sa naskytol skutočne hororový pohľad.

"V byte sa nachádzali tri osoby, z toho jedna bola maloletá. Išlo o trojčlennú rodinu. Žena a maloletý syn mali rozsiahle bodné zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom. Lekár musel na mieste u oboch skonštatoval smrť," informovala krátko po udalosti hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková. Dôvodom krvavého zločinu mali byť existenčné problémy.

Viac o téme: VraždaSynManželkaSamovraždaMiroslavŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu