Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dobodal ich na smrť: Miroslava obvinili z vraždy manželky (†47) a syna (†15)

K násilnému činu došlo v Žiline na sídlisku Hájik. Zobraziť galériu (4)
K násilnému činu došlo v Žiline na sídlisku Hájik. (Zdroj: Reprofoto/Facebook-Žilinské Krimi, googlemaps)

ŽILINA - Obrovská tragédia, ktorá šokovala celé Slovensko. V jednom z bytov na žilinskom sídlisku Hájik došlo v nedeľu večer k dvojnásobnej vražde. Najdesivejšie je, že život 47-ročnej ženy a jej 15-ročného syna má mať na svedomí otec trojčlennej rodiny Miroslav (48). Čo bolo dôvodom jeho konania, nateraz nie je známe.

V súčasnosti sa má Miroslav nachádzať v nemocnici, je mimo ohrozenia života a pod dohľadom polície. Po tom, čo vykonal, si mal sám spôsobiť viacpočetné rezné rany a bodnutia. Na pomoc si napokon privolal záchranárov, ktorým sa po príchode na miesto naskytol skutočne hororový pohľad. Okrem zraneného muža v byte totiž našli aj dve bezvládne telá. 

"V byte sa nachádzali tri osoby, z toho jedna bola maloletá. Išlo o trojčlennú rodinu. Žena a maloletý syn mali rozsiahle bodné zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom. Lekár musel na mieste u oboch skonštatoval smrť," informovala krátko po udalosti hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková.

K dvojnásobnej vražde došlo za týmito dverami.
Zobraziť galériu (4)
K dvojnásobnej vražde došlo za týmito dverami.  (Zdroj: KR PZ Žilina)

Správa o tragickej udalosti sa rýchlo rozniesla po okolí. Miestni pri pohľade na autá policajtov a záchranárov pod ich oknami tušili, že sa niečo udialo. Keď sa však na sociálnej sieti objavila informácia, že išlo o dvojnásobnú vraždu, boli šokovaní.

Keďže rodina sa mala na sídlisko presťahovať len nedávno, viacerí písali, že netušia, o koho išlo. "Nepoznala som ich, neviem, o koho ide, ale je mi veľmi ľúto, čo sa deje na tomto svete,"  znel jeden z komentárov na Facebooku.

Okolie správa vystrašila.
Zobraziť galériu (4)
Okolie správa vystrašila.  (Zdroj: Reprofoto/Facebook-Žilinské Krimi)

MIMORIADNE V Žiline došlo k obrovskej tragédii: Muž mal zabiť manželku (†47) a syna (†15)

Prípad je v súčasnosti v rukách polície, ktorá vzhľadom na vyšetrovanie detailné informácie neposkytuje. Žilinský policajný hovorca Radko Moravčík však informoval, že vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline už obvinil 48-ročného Miroslava (z okresu Senec) z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Manželke a synovi mal úmyselne spôsobiť viaceré bodné zranenia, na následky ktorých zomreli.

"Obvinený muž je zadržaný a bude spracovaný podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Polícia na prípade intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia v zmysle Trestného poriadku. Z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania," dodal Moravčík. Čo malo muža viesť k tomu, aby o život pripravil dvoch rodinných príslušníkov, je teda nateraz neznáme. 

Viac o téme: VraždyŽilinaHájik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu