Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Čierny piatok na cestách: Pri Vrábloch zahynul mladík (†23), čelná zrážka aj pri Michalovciach

Nehoda sa stala na ceste 1/51 v smere od Nitry do Vrábeľ. Zobraziť galériu (5)
Nehoda sa stala na ceste 1/51 v smere od Nitry do Vrábeľ. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

SLOVENSKO - Policajti majú znova plné ruky práce a to v rôznych častiach Slovenska. Momentálne dokumentujú dopravnú nehodu v Michalovciach, cesta je tu uzavretá. Zástupcovia zákona zasahujú aj za obcou Veľký Lapáš v smere na Vráble. Úsekom tiež neprejdete, odohrala sa tu tragická zrážka.

Nehoda sa stala na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody je dočasne uzatvorená cesta 1/51 v 187,5 km za obcou Veľký Lapáš v smere na Vráble. Obchádzka je vedená obojsmerne z cesty 1/51 – cez obce Babindol – Klasov a späť na 1/51," konkretizovala polícia, ktorá na mieste riadi dopravu. Obmedzenie by malo trvať približne dve hodiny. 

Nehoda sa stala na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Zrážka si vyžiadala život 23-ročného mladíka a dvoch ťažko zranených. "Vodič (23) na vozidle Audi A6 sa pri predbiehaní viacerých motorových vozidiel čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom Škoda Octavia. Vodič Audi zrážku neprežil. V Octavii sa ťažko zranili dve osoby, ktoré boli prevezené do nitrianskej nemocnice," priblížila polícia.

 

PRÁVE TERAZ Tragédia v luxusnom komplexe v Bratislave: Nález bezvládneho tela ženy

Nehoda sa odohrala aj v inom kúte Slovenska. "Práve teraz policajti OR PZ Michalovce dokumentujú dopravnú nehodu v Michalovciach na ul. Močarianskej. Cestná komunikácia je uzatvorená. Obchádzka vedie cez obce Krásnovce - Šamudovce - Vŕbnica - Budkovce - Lastomír," vyjadrila sa polícia k čelnej zrážke.

Čelná zrážka v Michalovciach.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook:Polícia SR - Košický kraj)

Dopravný servis Zelená vlna priblížil, že vodiči sa zdržia približne 30 minút. Aké boli okolnosti zrážky, nateraz nie je známe. Rovnako ani počet zranených.

"Autá pri tom začali obchádzať haváriu po poľnej ceste s vychádzkou pri novo postavenej predajni KIA. Od SUV po octavie, audiny a mercedesy. Hasiči prišli od môjho príchodu asi po 15 min spolu s rýchlou zdravotnou pohotovosťou. Zrejme žena, čo je vidno na obrázku vpravo dole, utrpela vážnejšie zranenia. Momentálne už je cesta prejazdná aspoň riadene. Obchádzka je veľmi zdĺhavá cez okolité dediny," napísal nám náš čitateľ a poslal fotografiu.

FOTO Čierny piatok na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: NehodyPolícia Čelné zrážky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu