Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia upozorňuje na úplnú uzáveru cesty: Tomuto úseku sa radšej vyhnite

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: asb.sk)

TEPLIČKA NAD VÁHOM – Polícia upozorňuje na úplnú uzáveru cesty II/583D v Tepličke nad Váhom v nedeľu 1. septembra od 12.00 do 19.00 h počas Majstrovstiev Slovenska v časovke dvojíc a družstiev v cestnej cyklistike. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Doplnil, že obchádzka cesty II/583D bude po ceste II/583A a II/583. "Vstup a výstup vozidiel do a z areálu spoločnosti MOBIS Slovakia, s. r. o., bude zabezpečený cez VIP vrátnicu. Parkovisko pred areálom spoločnosti z cesty II/583D bude uzatvorené," uviedol krajský policajný hovorca.

Športové podujatie sa podľa neho uskutoční na trase Teplička nad Váhom II/583 – Nededza – okolo závodu Mobis Slovakia II/583D a späť do obce Teplička nad Váhom. Cesta II/583 bude bez vylúčenia cestnej premávky, vysvetlil Moravčík. "Polícia žiada účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť v týchto úsekoch, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie prenosného dopravného značenia, zariadení a osôb riadiacich dopravu," dodal krajský policajný hovorca.

Viac o téme: CestaUzáveraTeplička nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu