Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MIMORIADNE Hrozivá nehoda sanitky: VIDEO Prevážala bábätko v inkubátore, má ísť o Šmahelovu dcérku

Hrozivá nehoda sanitky v Bratislave. Zobraziť galériu (16)
Hrozivá nehoda sanitky v Bratislave. (Zdroj: Topky:Maarty)

BRATISLAVA - Skutočne desivá správa z hlavného mesta! Krátko predpoludním došlo k nehode na Panónskej ceste neďaleko čerpacej stanice v mestskej časti Petržalka. Išlo o haváriu sanitky, ktorá podľa našich informácií prevážala bábätko v inkubátore. Boj o jeho život mal byť napokon úspešný. Všetko však ukážu až najbližšie hodiny.

Nehoda na Panónskej ceste

Záchranári mali podľa prvotných správ z miesta utrpieť ľahké zranenia. Podľa našich informácií bábätko museli oživovať a skončilo na ARO. Na mieste sa tvorila kolóna, keďže zasahovali záchranné zložky.

Hrozivá nehoda sanitky v
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Topky:Maarty)

Na prvom mieste bolo dieťa

Hovorkyňa Národného ústavu detských chorôb Dana Kamenická neskôr doplnila, že dvaja zamestnanci spomínaného ústavu, ktorí boli súčinní pri transporte dieťaťa, aj napriek tomu, že sami utrpeli zranenia, sa v prvom rade najprv postarali o dieťa, ktoré je v súčasnosti v starostlivosti lekárov. "Národný ústav detských chorôb neposkytuje informácie o zdravotnom stave pacientov bez súhlasu zákonných zástupcov dieťaťa a rovnako  informácie o zdravotnom stave dotknutých zamestnancov," uzavrela. Aká bola presná príčina nehody zatiaľ nie je známe.

Hrozivá nehoda sanitky v
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Topky:Maarty)

Podľa doterajších informácií prechádzal vodič na sanitke so zapnutým výstražným zvukovým a svetelným znamením po Panónskej ceste, keď pri prechádzaní križovatky so Ševčenkovou ulicou došlo k stretu s vozidlom značky BMW X5. "Pri náraze bolo následne vozidlo BMW odrazené do vozidla zn. Citroën stojaceho v priestore križovatky. Na miesto sa ihneď dostavili všetky záchranné zložky," potvrdila polícia.

Hrozivá nehoda sanitky v
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Topky:Maarty)

Vodič a spolujazdec sanitky boli podľa polície ošetrení na mieste, novorodenec prevážaný v sanitke bol ihneď prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. "Dychová skúška vodičov účastných na dopravnej nehode požitie alkoholu vylúčila. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 60.000 eur," znelo v stanovisku zástupcov zákona. 
Okolnosti tejto dopravnej nehody ako aj mieru zavinenia objasňujú policajti odboru dopravných nehôd. Do vyšetrovania bol prizvaný aj súdny znalec z dopravy. Počas dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov riadili premávku dopravní policajti.

Hrozivá nehoda sanitky v
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Topky:Maarty)

Má ísť o dcérku Martina Šmahela

Nešťastie sa má priamo dotýkať známeho fitnes trénera Martina Šmahela. Podľa našich informácií totiž v sanitke mali prevážať jeho čerstvo narodenú dcérku Emku. Tá vážila po predčasnom pôrode iba približne 800 gramov. 

Martin Šmahel s priateľkou.
Zobraziť galériu (16)
Martin Šmahel s priateľkou.  (Zdroj: Facebook B.L.)

Správu budeme aktualizovať. 

Viac o téme: NehodaSanitkaBratislavaMartin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu