Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodiči, pozor! Nehoda a športové podujatie vás poriadne zdržia na cestách v Bratislave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vodiči sa na cestách hlavného mesta na záver pracovného týždňa zdržia v niektorých úsekoch desať minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stella Centrum.

Nehoda pribudla v Bratislave na Záhradníckej ulici za križovatkou s Miletičovou ulicou, smerom von z mesta. Blokovaný je jeden pruh. Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje, že na bratislavskej D1 pri výjazde na Galvaniho, smerom z Prístavného mosta, stojí v ľavom pruhu pokazené auto. Pre športové podujatie Bratislava Inline je potrebné počas piatkového večera počítať v čase od 21.00 do 22.30 h s viacerými dopravnými obmedzeniami v Bratislave.

Po Vajnorskej ulici nejazdia električky

V piatok podvečer došlo k zastaveniu premávky električiek č. 2 a 4 po Vajnorskej ulici. Dôvodom bolo zlomenie zberača. Informoval o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti. "Električky č. 2 a 4 sú z Trnavského mýta odklonené do Ružinova. Náhradná autobusová doprava X2 premáva v úseku Krížna - Vozovňa Jurajov dvor. Pri ceste na ŽST Nové Mesto treba prestúpiť na zastávke Polus City Center na autobus č. 50," uviedol podnik. V úseku Vozovňa Jurajov dvor a Zlaté piesky električka č. 4 však premáva. Podľa DPB k obnoveniu dopravy na uvedenom úseku by malo dôjsť medzi 20.00 až 21.00 h.

Viac o téme: NehodyAutáZdržanieKolónyPiatokBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu