Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AKTUÁLNE Tragédia v Banskej Bystrici: Mladú ženu (†18) našli v aute, zabíjať mali drogy

Prípadom sa zaoberá polícia. Zobraziť galériu (2)
Prípadom sa zaoberá polícia. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA - Čierne ráno pre Banskú Bystricu. Polícia na sociálnej sieti informovala o obrovskej tragédii. V spomínanom meste došlo k úmrtiu mladej ženy. Podrobnosti nateraz zástupcovia zákona neuviedli. Podľa našich informácií sa pod smrť len 18-ročnej ženy mali podpísať drogy.

Policajti dlhé hodiny dokumentovali to, čo sa stalo. "Dnes v skorých ranných hodinách došlo k úmrtiu mladej ženy. Príčinu jej úmrtia a bližšie okolnosti prípadu aktuálne vyšetrujeme," znela krátka správa na facebookovej stránke banskobystrickej polície.

Otrasný nález v Brezne: V areáli bývalých kasární objavili mŕtveho muža (†48)

Hovorca záchranárov Jozef Minár krátko na to potvrdil, že išlo len o 18-ročnú ženu. Podľa jeho slov záchranári na miesto smerovali o 5:22 ráno a snažili sa ju resuscitovať. Žiaľ, márne. "Osemnásťročné dievča zomrelo pravdepodobne po predávkovaní neznámou toxickou látkou," priblížil. Podľa našich informácií ju mali nájsť v aute, ktoré bolo odparkované na parkovisku.

Zdravotný stav sa zhoršil na návšteve 

Polícia v popoludňajších hodinách priblížila, že k nešťastiu došlo v miestnej časti Uhlisko. "Podľa doteraz zistených informácií mala byť mladá žena na návšteve u svojho známeho v neďalekej obci v okrese Banská Bystrica, pričom sa jej mal v ranných hodinách náhle zhoršiť zdravotný stav," vyjadrili sa na sociálnej sieti. Muž (46), ktorého bola navštíviť, mal ženu naložiť do auta a chcel ju odviesť do nemocnice.

"Počas cesty telefonoval na linku 112 s tým, že im opísal situáciu a žiadal sanitku rýchlej zdravotnej pomoci, aby mu išla naproti, pričom sa so sanitkou stretli na parkovisku na Mičinskej ceste, kde však už 18-ročná žena nejavila známky života," dodala polícia s tým, že na miesto bol privolaný súdny lekár. Ten nariadil vykonať súdnu pitvu. Presná príčina smrti mladej Banskobystričanky bude známa až po vykonaní pitvy. Bližšie okolnosti prípadu sú podľa polície predmetom ďalších vyšetrovacích úkonov.

Otrasný nález v Brezne

K tragickej udalosti došlo v banskobystrickom kraji aj nedávno. V areáli bývalých kasární v Brezne našli v stredu popoludní bezvládne telo muža.

AKTUÁLNE Tragédia v Banskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Privolaný súdny lekár nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať súdnu pitvu. Prípad polícia vyšetruje ako zločin zabitia.

Viac o téme: SmrťMladá ženaBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu