Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivý prípad z Česka: Mamičku dvoch detí Mišku (†40) našli mŕtvu, mrazivé tajomstvo jej manžela

Zavraždená Michaela bola matkou dvoch detí. Zobraziť galériu (5)
Zavraždená Michaela bola matkou dvoch detí. (Zdroj: Facebook/M.B.)

KYJOV - Keď zúfalá matka nahlasovala zmiznutie jej 40-ročnej dcéry Michaely, nemohla tušiť, že už nie je medzi živými. Prípad, ktorý sa odohral v českej obci Kyjov, ktorá je od našich hraníc vzdialená ani nie tridsať kilometrov, naháňa strach. Ukázalo sa, že záhadný odchod z domu má mať na svedomí manžel nezvestnej. Dvojicu mali čoskoro rozviesť.

Toho sa však mamička dvoch malých detí nedočkala. Muž, ktorému povedala pred oltárom áno, ju mal totiž poriadne krutým spôsobom zniesť zo sveta.

Zavraždená Michaela bola matkou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/M.B.)

Nezrovnalosti vo výpovedi

Ako sa webe českej polície informoval hovorca Bohumil Malášek, po nezvestnej pátrali od piatkového rána. "V priebehu pátrania po žene mimo iných policajti vypočuli aj jej o rok staršieho manžela," priblížil. Zástupcov zákona však zarazili nezrovnalosti v jeho výpovedi. O aké konkrétne išlo, polícia neuviedla.

Zavraždená Michaela bola matkou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/M.B.)

Nakoniec sa však počas ďalšieho výsluchu priznal, že svoju manželku, s ktorou sa mali čoskoro rozviesť, vo štvrtok večer po výmene názorov zavraždil. Podľa českých médií ju mal bezcitne zadusiť.

FOTO Polícia našla v Ružomberku mŕtvu ženu (†41): Vyšetrujú to ako vraždu

Jeho čin však nabral omnoho krutejší spád. Telo totiž zakopal na poli asi tri kilometre od miesta činu. Teraz bude čeliť obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy. "V nedeľu popoludní dali podnet na vzatie do väzby. O nej rozhodne sudca v priebehu pondelka," dodal Malášek.

Krutý čin má mať na svedomí Michaelin manžel Tomáš (41).
Zobraziť galériu (5)
Krutý čin má mať na svedomí Michaelin manžel Tomáš (41).  (Zdroj: Facebook/T.B.)

Násilie na dennom poriadku

Česká televízia Prima priniesla výpovede susedov. Tí sa vyjadrili, že v dome dvojice zasahovala polícia už nikoľkokrát predtým. Dôvodom malo byť domáce násilie. Žiaľ, muža ani v jednom prípade z domu nevykázali.

Viac o téme: ŽenaZmiznutieManželVraždaČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu