Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zodpovednosť naša každodenná, kam si zmizla? Odvážna šoférka doplatila na nerozumné konanie

(Zdroj: Getty Images)

VEĽKÉ ÚĽANY - V nedeľu (5. 5.) vo večerných hodinách v obci Veľké Úľany v okrese Galanta 20-ročná vodička nereagovala na výzvy polície a následne havarovala. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia chcela kontrolovať vodičku osobného vozidla z Dolného Kubína, ktorá na výzvy na zastavenie nereagovala a na aute pred policajnou hliadkou unikala. "Na Novej ulici nezvládla riadenie, prešla do protismeru a narazila do oplotenia rodinného domu. Policajná hliadka u nej vykonala dychovú skúšku na alkohol, ktorá bola negatívna," uviedla Kredatusová.

Vodička nemala pri sebe vodičský preukaz, keďže ho mala zadržaný. Pri prehliadke vozidla policajti našli jednu skladačku s bielou kryštalickou látkou s podozrením na drogy. Tá bola zaistená a zaslaná na expertízu. "Polícia mladú ženu obvinila z marenia výkonu úradného rozhodnutia a realizovaná je v tzv. superrýchlom konaní. Začaté bolo aj trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: PlotHaváriaVodičkaVodičský preukaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu