Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Škandalózny detský futbal v Medzilaborciach: Vyhrážky smrťou aj odporné nadávky

Incident na futbalovom ihrisku v Medzilaborciach.
Incident na futbalovom ihrisku v Medzilaborciach. (Zdroj: Reprofoto:presstv.sk)

MEDZILABORCE - V sobotu sa v Medzilaborciach uskutočnil futbalový zápas medzi 13-ročnými deťmi. Domáci súperili so Svidníkom. Športové podujatie malo napokon koniec, aký čakal málokto. To, čo sa dialo na ihrisku, má totiž od bežného incidentu poriadne ďaleko.

Hráčov na ihrisku rozhádal faul, potom sa však do všetkého zapojili diváci, dokonca aj rodičia. "Počas zápasu sa dvaja chlapci z jedného a druhého mužstva okopávali, čo riešil samozrejme rozhodca, akurát, že jeden z rodičov si to išiel po zápase vyriešiť s týmto chlapcom slovne," povedal pre web televízie JOJ noviny.sk náčelník mestskej polície v Medzilaborciach Martin Dimun. 

Zúrivé výkriky nebolo možné prepočuť. Nechýbali ani odporné nadávky, dokonca vyhrážky smrťou. O udalosti, ktorú prítomní zachytili aj na video, informoval portál presstv. 

Autentické zábery zo zápasu mladších žiakov v Medzilaborciach.

Matka jedného z chlapcov po skončení zápasu zišla na ihrisko pred šatne a pokračovala vo vyčíňaní. Podľa portálu dokonca po hráčoch zo Svidníka dokonca hodila topánku. Futbalisti sa pred zúrivou ženou, ku ktorej sa pridal aj otec chlapca a ďalší rodinní príslušníci, ukryli do šatne. Napokon musela zasiahnuť polícia. 

To, čo sa udialo počas zápasu mladších žiakov, by sa podľa nadšencov tohto športu stávať nemalo. "Disciplinárna komisia po preštudovaní dostupných materiálov a výpovedí zaujme stanovisko podľa platných noriem," uviedol pre noviny.sk sekretár Východoslovenského futbalového zväzum Marcel Eperješi.

Viac o téme: DetiNásilieFutbalový zápasMedzilaborce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu