Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Polícia vyhlásila celoštátne pátranie: Hľadajú Martinu (14), ušla pracovníčke cestou zo súdu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

BREZNO – Breznianska polícia vyhlásila celoštátne pátranie po nezvestnej 14-ročnej Martine Markusovej z Polomky. Nezvestné dievča sa ešte 18. apríla, v čase okolo 11.00 h, v sprievode sociálnej pracovníčky reedukačného centra zúčastnilo na súdnom pojednávaní na Okresnom súde v Brezne.

Po jeho skončení a opustení budovy súdu sa dala na útek. Informovala o tom v piatok polícia na svojej facebookovej stránke. "Do dnešného dňa sa do centra nevrátila, nezdržiava sa ani v mieste trvalého bydliska, jej pobyt nie je známy. Je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má tmavohnedé oči a výrazne tmavé obočie, čierne vlasy dlhé po plecia. Na sebe mala oblečené modré - na kolenách a stehnách roztrhané rifle, dlhý sveter na gombíky kávovej farby a olivovo-zelenú bundu s kapucňou. Obuté tenisky svetlomodrej farby vysoké po členky," uvádza polícia.

Martina Markusová
Zobraziť galériu (2)
Martina Markusová  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Občanov žiada o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej dievčine. Kto by vedel o nej poskytnúť bližšie informácie, nech tak urobí na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru SR, známom čísle 158, prípadne prostredníctvom oficiálnej stránky polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti www.facebook.com/KRPZBB.

Viac o téme: PátraniePolícia Martina Markusová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu