Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadné okolnosti smrti manželov Jozefa (†47) a Adriany (†50): Mrazivý zločin šokoval okolie, telá v garáži

Telá manželov našli v garáži rodinného domu. Zobraziť galériu (3)
Telá manželov našli v garáži rodinného domu. (Zdroj: Facebook/Polícia SR, J.K.)

TRNAVA - Jozef (†47) a Adriana (†50) žili v rodinnom dome v Modranke. Práve v garáži ich spoločného domova našli policajti už len ich bezvládne telá. Hliadku mala privolať staršia dcéra, ktorú vydesili krvavé stopy. Zrejme tušila, že niečo nie je v poriadku a okamžite konala. Bohužiaľ, bolo už neskoro. Na mieste sa našla aj možná vražedná zbraň.

Polícia v nedeľu informovala, že vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Svetlo do prípadu môžu vniesť výsledky súdnej pitvy. V súčasnosti sú však zástupcovia zákona na podrobnosti skúpi. Informovať budú až vtedy, keď im to umožní situácia vo vyšetrovaní.

"Polícia naďalej intenzívne pracuje na objasnení priebehu obzvlášť závažného  zločinu vraždy. Z dôvodu vykonávania procesných úkonov, ktorých cieľom je získanie relevantných informácií k prípadu, polícia nemôže v tomto štádiu vyšetrovania poskytnúť čiastkové informácie z vyšetrovania," informovala v pondelok trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Záhadné okolnosti smrti manželov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Čo je zatiaľ známe? Políciu zalarmovala staršia dcéra dvojice, ktorá pred garážou uvidela stopy krvi. Keď hasiči s políciou otvorili dvere, naskytol sa im hrozný pohľad. Dve telá ležali tvárou nadol v kaluži krvi. Identifikáciu spočiatku sťažovalo práve to, že im nebolo vidieť do tváre. Na telách boli bodnorezné rany. Našla sa aj možná vražedná zbraň, zakrvavený nôž. 

Po Adriane a Jozefovi zostali dve dcéry vo veku 15 a 18 rokov. Pomocnú ruku príbuzným podali priamo na mieste policajní psychológovia. 

Ohavný nález v Trnave: Dcéra uvidela krv, v garáži domu objavili dobodaných manželov (†46, †49)

Okolie v šoku

Jozef bol majiteľom úspešnej firmy, ktorá sa zaoberá montážou autofólií. Či motívom mohla byť jeho práca alebo peniaze, nateraz nie je známe. Ľudia na neho aj na Adrianu spomínajú v dobrom, opísali ich ako veľmi milých ľudí. Vyjadrili pochybnosti nad tým, že by mohlo ísť o konflikt medzi manželmi, ktorý vyústil do vraždy a následnej samovraždy. Myslia si, že za ich smrťou stál niekto iný. 

Viac o téme: SmrťVraždaManželiaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu