Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krvavá odplata: Čech dobodal dcérku (†3), besnil aj na synovi, šokujúce odhalenie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NOVÉ MESTO - Motívom útoku bol podľa obžaloby hroziaci rozpad mužovho manželstva. Jeho žena si našla nového priateľa a s manželom, ktorý ju niekoľkokrát fyzicky napadol, sa chcela rozviesť. Muž preto napadol deti vo svojom byte. Dievčaťu zasadil najmenej 18 bodnorezných rán do hrude, brucha a chrbta. Chlapec utrpel niekoľko rezných rán.

Muž (29) odsúdený za vraždu svojej trojročnej dcéry a pokus o vraždu päťročného syna v Starom Meste v okrese Uherské Hradiště spáchal vo väzení samovraždu. V pondelok o tom informoval Slovácký denník. Krajský súd poslal muža tento rok v októbri na 26 rokov do väzenia, na deti zaútočil vlani v septembri. Odsúdený sa k činu priznal, svoje konanie označil za skrat pod vplyvom alkoholu a liekov. Štátny zástupca pre muža navrhoval doživotný trest. Na začiatku decembra nadobudlo rozhodnutie súdu právoplatnosť.

Hovorkyňa väzenskej služby Petra Kučerová denníku povedala, že väzenská služba sa prípadom samovraždy zaoberá. Vzhľadom na ochranu osobných údajov a v súvislosti s vyšetrovaním prípadu však k udalosti odmietla médiám poskytnúť ďalšie podrobnosti.


Čítajte aj: Mladá matka obetovala svoju Améliu (†4): FOTO Vysvetlila, prečo ju očistila a spálila


Muž napadol deti vo svojom byte 28. septembra 2017 popoludní. Dievča podľa štátneho zástupcu donútil, aby si ľahlo na podlahu a postupne mu dvoma nožmi zasadil najmenej 18 bodnorezných rán do hrude, brucha a chrbta. Dve z nich zasiahli srdce. Spôsobeným zraneniam dievča na mieste podľahlo. Potom obžalovaný napadol aj svojho syna, a to keramickým nožom, ktorý sa mu však zlomil. Následne zaútočil sekáčikom. Chlapec utrpel niekoľko rezných rán, ktoré ho neohrozili na živote. Následne sa otec detí neúspešne pokúsil o samovraždu, keď zhltol hypnotiká.

Motívom útoku bol podľa obžaloby hroziaci rozpad mužovho manželstva. Jeho žena si našla nového priateľa. S manželom, ktorý ju niekoľkokrát fyzicky napadol, sa chcela rozviesť. Mimomanželský pomer však istý čas udržiaval aj odsúdený.

Podľa obžaloby mal otec detí patologicky štruktúrovanú osobnosť v podobe narcistickej poruchy, čo na súde potvrdili aj znalci z odboru psychiatrie a psychológie. Po minuloročnej tragédii útočníka transportoval vrtuľník do olomouckej fakultnej nemocnice. Nemocnica ho prijala vo vážnom stave a v bezvedomí. Na začiatku októbra 2017 rozhodol súd o jeho vzatí do väzby. Pred začatím hlavného pojednávania sa muž vo väzbe neúspešne pokúsil obesiť.

Viac o téme: PrahaOtecDetiVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu