Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nemec skončil v putách: V českých kúpeľoch napadol obsluhu, ohavný čin pre smiešny poplatok!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - Cudzinec mal zamestnancovi obsluhy podraziť nohy, zaľahnúť ho, niekoľkokrát naznačiť úder päsťou a potom ho raz päsťou udrieť do tváre. A to všetko len pre 10-korunový poplatok za použitie toalety.

Muži zákona podozrievajú 58-ročného Nemca z prečinu výtržníctva a prečinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, v utorok o tom informovala hovorkyňa karlovarskej krajskej polície Kateřina Krejčí. Vysvetlila, že cudzinec obsluhe záchodov v západočeských kúpeľoch Mariánské Lázně odmietol uhradiť 10-korunový poplatok (cca 40 centov) za použitie toalety. „Následne za ním išiel 44-ročný obsluhujúci von a opäť požadoval zaplatenie spomínaného poplatku,“ približuje konflikt hovorkyňa.

Mariánské Lázně
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Cudzinec mu mal podraziť nohy, zaľahnúť ho, niekoľkokrát naznačiť úder päsťou, a potom ho raz päsťou udrieť do tváre. „Navyše mu mal prehľadať vrecká nohavíc, vytiahnuť kľúče a drobné mince, ktoré odhodil vedľa na zem,“ doplnila Krejčí s tým, že útočník prestal až po napomenutí od okoloidúcej ženy.

No o chvíľu neskôr začal obsluhu záchodov slovne napádať. „Keď vyšla známa napadnutého a snažila sa incident zdokumentovať na mobil, strčil do nej tak, že spadla na zem,“ poznamenala policajná hovorkyňa pre novinky.cz.

Zranený muž potom vyhľadal lekársku pomoc. Ešte v ten deň policajti výtržníka zadržali. „Počas dnešného dňa (18. decembra, pozn. red.) budú policajti muža eskortovať k sudcovi, ktorý rozhodne o jeho vine a treste,“ uzavrela.

Viac o téme: KúpeleNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu