Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Ženy nezvládli parkovanie: Jedna bez spiatočky pridala plyn, druhá šokovala políciu

Ženy parkovali v Brne. Zobraziť galériu (2)
Ženy parkovali v Brne. (Zdroj: FB/MP Brno, FB/Brněnský deník Rovnost)

BRNO - Harmonické dopoludnie v brnianskom Björnsonovom sade narušilo rútiace sa BMW. Jeho vodička totiž nezvládla parkovanie a omylom šliapla na plyn. Zabrzdil ju až náraz do stromu, ktorý jej zdemoloval celý predok. Mestská polícia pri vyšetrovaní tohto prípadu odhalila, že v marci sa stal podobný incident. Ten ich doslova šokoval.

Chcela vycúvať, no nezaradila spiatočku a dupla na plyn

O úspešnom začiatku pracovného týždňa nemôže hovoriť 31-ročná žena, ktorá nezvládla parkovanie. Keď si dopoludnia okolo štvrť na desať sadla za volant s úmyslom opustiť parkovacie miesto, omylom pridala plyn a zišla zo strmšieho trávnatého svahu. Jej BMW zastavil až náraz do stromu v Björnsonovom sade.

„Vodička, ktorá nebola opitá, nezvládla jazdu svojho auta. Pri jazde nabúrala aj iné vozidlo stojace na parkovisku. Následne narazila do stromu v parku,“ povedala policajná hovorkyňa Petra Hrůzová s tým, že hmotná škoda bola vyčíslená na 112-tisíc korún (cca 4300 eur).

Vodička bežala za svojím autom

Keď sa začali policajti prípadom zaoberať, zistili, že na tom istom mieste sa ešte v marci stal podobný incident. „Preverovali sme iný prípad a na kamerových záznamoch sme našli modré vozidlo schádzajúce z parkoviska do parku. Za ním beží postava, pravdepodobne vodička,“ povedal policajný hovorca Jakub Ghanem. Vozidlo totiž nebolo zabrzdené.

Vodička bežala za autom.

„Starší prípad, ktorý názorne ukazuje, aké je dôležité starostlivo zabrzdiť. Bolo obrovské šťastie, že vozidlo nikoho nezranilo,“ uviedla mestská polícia na svojom Facebooku. Auto v parku minulo všetky stromy, lavičky i chodcov. Zastavil ho až betónový prvok. Polícia uviedla, že túto nehodu im nikto nenahlásil.

Viac o téme: BrnoParkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu