Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Psovod so služobným psom vypátrali na Orave nezvestnú ženu: Chcela spáchať samovraždu

Policajný psovod so službným psom vypátrala nezvestnú ženu. Zobraziť galériu (2)
Policajný psovod so službným psom vypátrala nezvestnú ženu. (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA/DOLNÝ KUBÍN – Policajný psovod so služobným psom vypátral na Orave nezvestnú ženu, u ktorej hrozilo, že spácha samovraždu. Policajti ženu preniesli z neprístupného terénu a odovzdali do starostlivosti záchranárom. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Polícia v Dolnom Kubíne podľa jej slov prijala v piatok 5. októbra oznámenie o nezvestnosti 40-ročnej ženy. "Žena vo večerných hodinách odišla z miesta bydliska smerom k horskému priechodu Príslop. Podľa získaných informácií hrozilo, že si chce siahnuť na život. Do pátrania po nezvestnej žene bol povolaný aj psovod so služobným psom Metro. V hustom krovinatom poraste pes vyštekal nezvestnú ženu, ktorá ležala na zemi a nejavila známky života," uviedla Balogová.

FOTO Psovod so služobným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Žena bola v bezvedomí, psovod jej skontroloval životné funkcie, uložil do stabilizovanej polohy. Nebola schopná komunikácie, plytko dýchala, preto psovod požiadal o rýchle privolanie rýchlej zdravotnej pomoci. "Do príchodu záchranárov policajné hliadky ženu preniesli z neprístupného terénu. Následne si ju prevzali do starostlivosti záchranári," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: PsovodVypátranieOravaNezvestná žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu