Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rezešová, ktorá zabila 4 ľudí, je na slobode: FOTO 6 rokov za mrežami ju zmenilo na nepoznanie

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ - Konečne sa dočkala! Dcéra milionára Alexandra Rezeša sa po šiestich rokoch dostala von z budapeštianskeho väzenia. Pred bránou väznice na Evu Rezešovú-Varholíkovú čakala jej matka s najmladšou dcérou Ellou. Košická milionárka vyšla z väzenia vychudnutá na kosť a kožu s monitorom a jednou taškou s osobnými vecami.

Prepustenie Varholikovej 2
Košičanka si v Budapešti odpykávala 9 ročný trest za nehodu, ktorú opitá spôsobila v roku 2012 na maďarskej diaľnici. Traja ľudia vtedy uhoreli v aute, do ktorého Rezešová narazila zozadu. Ďalšia žena, ktorej sa z vraku podarilo dostať von, na následky ťažkých zranení zomrela v nemocnici. 

Rezešovú-Varholíkovú pustili z väzenia! Na slobodu v luxusnom bavoráku

Maďarské súdy nemali s milionárkou zľutovanie a vymerali jej 9-ročný trest. Po odpykaní dvoch tretín, teda 6 rokov, mohla Rezešová požiadať o podmienečné prepustenie, čo aj urobila. Súd jej žiadosti vyhovel. Prepustili ju v utorok, 28.augusta. 

Rezešová po rozsudku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Eva Varholíková Rezešová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Miro Vacula)

Rezešová, ktorá zabila 4
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: hirado.hu)

Polnočné čakanie

Podľa prvotných informácií mohla Rezešová požiadať o prepustenie o polnoci. Novinári preto od večera striehli pred väznicou, v ktorej Košičanka trávila čas ako šička. Z nej ju však previezli do o tri kilometrov vzdielenej väznice na ulici Ladislava Nagya. Tam si vybavila potrebné dokumenty a mohla odísť. 

Eva Rezešová vyšla z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Asi hodinu pred jej prepustením prišlo k väznici luxusné auto s košickými poznávacími značkami. V ňom. okrem šoféra a ochrancu v jednej osobe, sedela na zadných sedadlách za tmavými sklami mama Evy Rezešovej s vnučkou a milionárkinou najmladšou dcérou Ellou. 

Po nejakom čase babka s vnučkou vystúpili a išli k bráne čakať na svoju milovanú. Väzenská stráž však bola nekompromisná a dovnútra ich nepustila. Po niekoľkých minútach obe - babka aj vnučka -  v sprievode desiatok novinárov a fotografov - sa Rezešová staršia aj so svojou vnučkou vrátili do bavoráka. 

Vychudnutá na kosť

Po ďalších napätých minútach čakania, sa opäť babka s vnučkou vybrali pred bránu väznice. Tentokrát sa otvorila a naozaj z nej vyšla sama Eva Rezešová. Je vzhľad šokoval prítomných. Aj napriek tomu, že sa snažila maskovať obrovskými slnečnými okuliarmi a sklonenou hlavou, nikomu neuniklo, že vyzerá strhane a až nezdravo schudla. Šaty na nej viseli a taška, ktorú si niesla na pleci vážila prinajmenšom toľko, koľko sama Rezešová. 

Hneď po prepustení sa Košičanka zvítala so svojou mamou a mladšou dcérou Ellou.
Zobraziť galériu (8)
Hneď po prepustení sa Košičanka zvítala so svojou mamou a mladšou dcérou Ellou.  (Zdroj: Topky.sk)

V tesnom obkľúčení novinárov a svojich blízkych, s ktorými sa hneď pri bráne vybozkávala, sa bez jediného slova vybrala smerom k autu. Tam nastúpila spolu s dcérou Ellou na zadné sedadlá a vodič šikovno odfrčal preč, smerom do Košíc, odkiaľ milionárka pochádza. Keďže Rezešovej dom počas súdneho procesu predali, išla k svojej mame. 

Na Eve bolo vidno, že je vychudnutá na kosť a strhaná.
Zobraziť galériu (8)
Na Eve bolo vidno, že je vychudnutá na kosť a strhaná.  (Zdroj: Topky.sk)

Prepustenie na podmienku

Košičanka si teraz bude musieť dávať veľký pozor na to, aby nespáchala žiadny trestný čin, inak jej hrozí, že pôjde naspäť do väzenia. Tam si potom bude musieť odpykať aj zvyšok trestu. Okrem probačného úradníka, ktorý má na ňu dohliadať, si Rezešová vyslúžila aj 8 ročný zákaz šoférovať motorové vozidlo. 

Na Varholíkovú čakali pred
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Rezešová po rozsudku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: BudapešťEva rezešová. väzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu