Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvá FOTO Varholíkovej-Rezešovej: Takto si užíva slobodu!

Rezešová si užíva slobodu naplno. Zobraziť galériu (7)
Rezešová si užíva slobodu naplno. (Zdroj: David Duducz)

KOŠICE - Eva Varholíková-Rezešová (41) strávila dlhýhc 6 rokov v budapeštianskom väzení. Koncom augusta sa dostala na slobodu. A jej švagriná bývalá misska Eva Rezešová Džodlová (33) dnes zverejnila prvú fotku prepustenej Košičanky. Takto si užíva slobodu!

V roku 2012 usmrtila pri náraze štyroch ľudí. Traja umreli namieste a štvrtá obeť v nemocnici na následky zrazení. Budapeštianske úrady a súd nebrali na Varholíkovú žiadne ohľady a vymerali jej trest odňatia slobody na deväť rokov. Po odsedení dvoch tretín požiadala o podmienečné prepustenie.

Maďarský súd jej v tom vyhovel a 28. augusta 2018 ju z väzenia prepustili. Po tom, ako sa dostala na slobodu, zrejme začala opäť fungovať aj na sociálnej sieti Instagram. O jej súkromí sa však čo-to z fotografií dozvedia len ľudia „s povolením".

Napriek tomu sa s fotografiou, ako si užíva slobodu, pochválila jej švagriná, bývalá misska Eva Rezešová-Džodlová. S ňou si už bývalá väzenkyňa vyrazila na sushi. A zo záberu je jasné, že Eve sloboda prospieva a cíti sa fajn.

S fotkou Evy sa pochválila jej švagriná.
Zobraziť galériu (7)
S fotkou Evy sa pochválila jej švagriná.  (Zdroj: Instagram E.R.)

Viac o téme: Eva Varholíková-Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu