Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ranná tragédia pri Trenčíne: Dominik (†25) vletel do stromu, nemal šancu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Dominik M. )

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Tragédia sa stala dnes skoro ráno v Trenčianskom kraji. Dominik nezvládol riadenie, zišiel z cesty a vpálil do stromu. Silný náraz sa mu, žiaľ, stal osudným.

Ako potvrdil hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička, nešťastie sa stalo dnes ráno okolo piatej hodiny medzi obcami Rakoľuby a Kálnica v okresne Nové Mesto nad Váhom. 

Dominik (†25) z Kálnice sedel za volantom Citroëna Berlingo. Z doposiaľ nezistených príčin zišiel mimo cesty a nasledoval smrteľný náraz do stromu. Na mieste zasahovali privolaní záchranári. "Po príchode na miesto lekár mohol skonštatovať, žiaľ, len smrť. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedol za Operačné stredisko záchranárov Jozef Minár. 

Ranná tragédia pri Trenčíne:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Dominik M. )


Prečítajte si aj: Tragická nehoda pri obci Kolárovice: FOTO Vodič (†57) neprežil, spolujazdec je v nemocnici


"Začali sme trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," doplnil Kudlička. Čoskoro bude vykonaná pitva nebohého za účelom zistenia prítomnosti alkoholu v krvi. Dominik bol pracovitý mladý muž, hral futbal za miestny klub. Rodina, priatelia, známi, ale aj široká verejnosť sa nedokáže z nešťastia spamätať. 

Viac o téme: NehodaTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu