Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Záhadná smrť Poliaka (†20) na dovolenke v Hurghade: Pred smrťou počul hlasy

Hotel Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort
Hotel Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort (Zdroj: maps.google.com)

VARŠAVA - V obľúbenom turistickom rezorte v Egypte sa stala tragédia. Mladý Poliak Marcin M. spáchal samovraždu. Skočil zo stavby, ktorá sa nachádzala vedľa luxusného rezortu. Tragickej udalosti však predchádzali záhadné "hlasy v hlave", na ktoré sa Poliak sťažoval.

Iba 20-ročný Poliak Marcin M. sa rozhodol so svojou priateľkou odísť na dovolenku do luxusnej egyptskej destinácie Hurghada. Idylka sa však čoskoro zmenila na tragédiu. Marcin totiž spáchal samovraždu. Skočil zo stavby vedľa ich hotela Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort, telo našli na druhý deň. Informáciu priniesol portál hurghada24.pl.

Muž počul hlasy

Tragédii však predchádzali viaceré veci. Marcin sa už dlhšie necítil vo svojej koži a niekoľko dní sa sťažoval na to, že mu nie je dobre. Nejedol a mal problémy s koncentráciou. Poslednýkrát ho priateľka videla v sobotu večer počas večere, pričom sa správal veľmi neprirodzene. Po večeri sa postavil a odišiel rýchlo a bez vysvetlenia, odvtedy ho priateľka nevidela. 

Už predtým sa sťažoval na rôzne bolesti a nevľnosť, kvôli ktorým skončil v nemocnici. Lekárom sa priznal, že "počuje rôzne hlasy v hlave". Bol silne dehydrovaný a mal veľmi nízku hladinu cukru v krvi. Po niekoľkých hodinách strávených v nemocnici sa vráil na hotel. Chcel odísť domov do rodného Poľska, no jeho odchod nebol možný kvôli nedostatku leteckých spojení. Polícia v súčasnosti prípad vyšetruje a monitoruje hotel i jeho okolie.

Polícia však zatiaľ nevylúčila, že muž požil pred smrťou väčšie množstvo liekov. V takomto prípade sa budú zrejme vykonávať toxikologické testy. Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií totiž jedna z kamier v okolí hotela zachytila, ako Poliak dostane "niečo" od istého taxikára. Smrť Poliaka potvrdilo aj poľské veľvyslanectvo v Káhire. 

Viac o téme: SmrťTuristaPoľskoEgyptHurghada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu