Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Opitý Šimon sa predvádzal na bratislavskom parkovisku: VIDEO Driftovanie skončilo v stĺpe

Opitý Šimon driftoval na parkovisku obchodného centra okolo svojich kamarátov.
Opitý Šimon driftoval na parkovisku obchodného centra okolo svojich kamarátov. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Opitý 26-ročný Šimon môže za svoje adrenalínové vyčíňanie poriadne doplatiť. Na parkovisku pred obchodným centrom krátko pred pol desiatou večer driftoval okolo svojich kamarátov. Incident sa skončil po tom, čo nabúral do stĺpu verejného osvetlenia. Skončil na chodníku a v rukách polície.

Polícia na svojej sociálnej sieti zverejnila video, ktoré zachytáva vyčíňanie 26-ročného Šimona z okresu Tvrdošín na Nissane 350 Z.

Krajská hovorkyňa bratislavského PZ Lucia Mihalíková informovala, že vodič pod vplyvom alkoholu na parkovisku pred obchodným centrom vo štvrtom bratislavskom okrese driftoval, pričom len tesne míňal svojich okolo stojacich kamarátov. Následne narazil do ochranného rámu stĺpu verejného osvetlenia a vyšiel s vozidlom na chodník, odkiaľ cúvol smerom do parkovacieho boxu.

Celý incident z 13. mája zachytila bezpečnostná kamera.

Bezohľadný cyklista ohrozil premávku: VIDEO Zabrzdil rovno pred autobusom, hľadá ho polícia

Na miesto sa okamžite dostavila hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá vodiča podrobila dychovej skúške. Šimon nafúkal 1,65 promile alkoholu v krvi.

Vodič bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. „Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na tisíc eur,“ dodala hovorkyňa Mihalíková.

Viac o téme: BratislavaParkoviskoDriftovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu