Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž (†47) ležal uprostred cesty pri Leviciach: Tragickej smrti už nešlo zabrániť

(Zdroj: KR PZ Nitra)

LEVICE - Pri tragickej dopravnej nehode v obci Málaš v okrese Levice prišiel o život 47-ročný muž. V tmavom oblečení a bez reflexných prvkov ležal na ceste, kde ho zrazil 43-ročný vodič nákladného auta. Nehoda sa stala v utorok 10. apríla krátko po 20. hodine.

„Vodič nákladného auta pravdepodobne neskoro spozoroval chodca ležiaceho približne v strede vozovky. Aj napriek strhnutiu riadenia a prudkému brzdeniu nedokázal zrážke s osobou zabrániť,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Chodec ležiaci na vozovke utrpel pri zrážke ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Telo nebohého bolo prevezené na pitvu, pri ktorej bude z krvi zisťované aj prípadné požitie alkoholu, uviedla Bruchterová. U vodiča bola dychová skúška na alkohol negatívna. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribraný aj znalec odboru cestnej dopravy. Presná príčina dopravnej nehody, okolnosti, ako aj miera zavinenia je v štádiu vyšetrovania. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Viac o téme: NehodaLeviceMaláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu