Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neopísateľná krutosť mladíka: FOTO Týral šteniatko, sám sa stal terčom útoku

Mladík týral šteniatko Zobraziť galériu (3)
Mladík týral šteniatko (Zdroj: Foto: Reprofoto tn.nova.cz)

PRACHATICE - Začiatkom týždňa obletela českými médiami správa o brutálnom týraní šteniatka. Video hrozivého aktu viselo na sociálnej sieti niekoľko dní. Polícia začala trestné stíhanie pre týranie zvierat. Na videu vidno, ako sa k trojmesačnému šteniatku majiteľ surovo správa. Najnovšie niekto napadol aj jeho.

Video, ktoré zachytáva týranie psíka, rozvírilo hladinu nepokojov. Agresívny mladík ho surovo dvihol do výšky, odhodil a kopal. Všetko údajne kvôli exkrementom v byte. Vo videu počuť aj zúfalé kňučanie. "Prachatickí kriminalisti preverujú od utorkového popoludnia podozrenie zo spáchania prečinu týrania zvierat, ktorého sa mal dopustiť dvadsaťštyriročný muž. Kriminalisti dostali záznam, na ktorom je zachytený útok mladého muža na psa, a ktorý bol uverejnený na sociálnej sieti. Na prípade veľmi intenzívne pracujú a zisťujú jeho okolnosti," uviedla začiatkom týždňa hovorkyňa českých policajtov Martina Joklová.

Približne trojmesačné šteniatko labradora skončilo vo vážnom stave v starostlivosti veterinára. Kriminalisti k prípadu už vypočuli niekoľko osôb. 

Neopísateľná krutosť mladíka: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto tn.nova.cz)

Tyrana niekto napadol

Ako informuje tn.nova.cz, mladík z Prachatíc sa sám stal terčom napadnutia. S najväčšou pravdepodobnosťou práve kvôli videu, na ktorom sa k bezmocnému zvieraťu surovo správa.  Mladíkova mama televízii povedala, že sa rodina chce obrátiť na právnikov. Nepáči sa im, že sa na internete objavilo synovo meno a adresa. Prisľúbila, že syn sa k prípadu postaví čelom.


Prečítajte si aj:  Policajtom sa naskytol otrasný pohľad: FOTO psa, ktorého žena surovo a kruto týrala


Podľa medializovaných informácií mladíka, ktorý na videu týral psa, napadli traja útočníci, po čom skončil v nemocnici. "Prípad je veľmi citlivý, všetko je ešte len na začiatku a vyšetrovatelia si teraz neželajú poskytovať žiadne ďalšie informácie," uviedla policajná hovorkyňa. 

Neopísateľná krutosť mladíka: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto tn.nova.cz)

Mladíkovi hrozí za týranie zvieraťa dvojročné väzenie. Aký trest hrozí útočníkom, ktorý ho mali napadnúť, nie je známe. Polícia v súvislosti s týmto prípadom neeviduje žiadne oznámenie o napadnutí.  

Viac o téme: PesNásilieBitkaMladík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu