Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajti zastavili v Bratislave auto pre rýchlosť: Nestačili sa diviť, Rudolfa zatkli za zabitie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: FB/Polícia)

BRATISLAVA - Diaľniční policajti sa nestačili diviť. V Bratislave zastavili auto, ktoré išlo neprimeranou rýchlosťou. Keď začali vozidlo a posádku preverovať, nastalo nečakané prekvapenie.

Posádka vozidla sa nevyhla policajnej kontrole. Mužom zákona ale ani vo sne nenapadlo, že sa im počas bežnej kontroly podarí zadržať muža obvineného zo zabitia, ktorý bol v pátraní. Nachádzal sa totiž ako spolujazdec v kontrolovanom aute.  

Policajti zastavili Audi A4 s bratislavskom štátnou poznávacou značkou kvôli prekročenej rýchlosti vo štvrtok okolo pol jedenástej večer. "V rámci kontroly policajti zistili, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia na území Slovenskej republiky a tabuľky s evidenčnými číslami umiestnené na zastavenom vozidle sú pridelené na iné motorové vozidlo," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Veronika Slamková.

Muž skončil na kapote auta, bol v pátraní pre zločin zabitia
Zobraziť galériu (2)
Muž skončil na kapote auta, bol v pátraní pre zločin zabitia  (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

V aute boli okrem vodiča ďalšie tri osoby. Lustráciou v policajných evidenciách muži zákona zistili, že jeden zo spolujazdcov je hľadaný vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície vo Veľkom Krtíši. Je obvinený zo zločinu zabitia. "Policajti hľadaného 41-ročného Rudolfa K. z okresu Veľký Krtíš okamžite zadržali a následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie," doplnila policajná hovorkyňa. Vodičovi audiny ďalšiu jazdu policajti zakázali a tabuľky s evidenčným číslom zadržali. 

Viac o téme: ZabitieZadržanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu