Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Záhadná smrť Isabelly (†20) vo Švajčiarsku: Z koberca vyhodeného v lese trčali vlasy

Isabella T.
Isabella T. (Zdroj: FB)

BADEN - Od minuloročného novembra bola nezvestná iba 20-ročná Isabella zo švajčiarskeho Turgi v kantóne Aargau. Teraz v jej rodina zavládol obrovský smútok. Mladá žena je mŕtva. Jej telo sa našlo 200 metrov hlboko v lese pri Zezikone, zabalené v koberci. Jej identitu potvrdila polícia, ešte ju overia laboratórne testy.

Viktória (17) sa týždeň zabávala s priateľmi: Synček (†9 mes.) zomrel od hladu, odporné detaily

Polícia vzala vzorku DNA Isabellinej matke Violete (42), aby mohla stopercentne identifikovať telo. Rodičia a súrodenci ešte nedávno dúfali, že to nie je ona. "Iba sa modlím k bohu a dúfam, že to nie je moja dcéra," uviedla pre portál blick.ch pred pár dňami jej matka.

Ako mladá žena zomrela, je zatiaľ nejasné. "Vyšetrovanie prebieha vo všetkých smeroch. Ako, kedy a kde bola žena zabitá, je stále otvorené. Ďalšie vyšetrovanie je teraz zamerané na tieto otázky," uviedol Mario Christen z kantonálnej polície v Thurgau.

Kvôli tajomnej smrti Isabelly bola vytvorená skupina špecialistov, čo nie je za takýchto okolností nič neobvyklé. "V takomto prípade, kde je zatiaľ veľa nejasností a prebieha rozsiahle vyšetrovanie, je dôležité ťahať za jeden povraz, " dodal Christen.

Záhadná smrť Isabelly (†20)
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB)

Majiteľ lesa Manfred Hunziker (78) našiel mŕtvu Srbku zamotanú v zelenom koberci. Spočiatku si myslel, že tam koberec niekto vyhodil ako odpad. "Keď som sa pozrel bližšie, rýchlo sa ukázalo, že v ňom niekto je. Videl som, ako z neho vykukujú vlasy," vysvetlil muž. Potom, čo si uvedomil, že ide o mŕtvu ženu, zalarmoval políciu.

Hunzikerovi bola po hroznom náleze ponúknutá psychologická pomoc, ktorú zatiaľ nevyužil. Polícia v súčasnosti predpokladá, že koberec a telo boli odhodené v lese počas vianočných sviatkov a ležali tam nejaký čas. To potvrdilo viacero obyvateľov, ktorí tam tiež koberec videli.

Viac o téme: KoberecLesSmrťVraždaZabitie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu