Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúca spoveď Slovenky: To, čo sa vykľulo z jej kamošky, nečakala ani v najhoršom sne

Žena zistila krutú pravdu o svojej kamarátke Zobraziť galériu (2)
Žena zistila krutú pravdu o svojej kamarátke (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA - Zážitok zronenej Slovenky vyráža dych. Na sociálnej sieti sa zdôverila so svojou skúsenosťou týkajúcou sa jej "kamarátky", ktorá aj napriek tomu, že je vydatou matkou, spravila to, čo nemala. Zviedla jej priateľa a dohodla si s ním sexuálne stretnutie. No neverníčka nečakala, že jej podlé konanie ju vyjde poriadne draho. Slovenka to svojej falošnej kamarátke vrátila aj s úrokom.

Keď sa dozvedela, že jej priateľ jej zahýba, v momente sa jej zastavil svet aj srdce. Slovenka napísala, že vo svojom okruhu kamarátiek má mnoho takých, ktoré sú vydaté, majú deti a napriek tomu podvádzajú svojich manželov. Zväčša len zo zábavy kvôli sexu. Podaktoré majú popri manželoch aj druhé vážne vzťahy.

Žena vo svojom príspevku v spomína, že na danú tému sa často rozprávali. Avšak ona bola vždy na strane odporcu. Istým spôsobom ich odsudzovala, ale priznala, že nie je všemohúca, aby to dokázala zmeniť. „Akceptovala som kamošky také, aké sú, pretože mne ničím neubližovali. Až do jedného dňa,“ napísala v Priznaní žien a nasledujúcimi slovami šokovala. Jedna z jej „kamarátok“ si chcela užiť s jej priateľom, ktorý sa nezáväznej radovánke nebránil. V momente sa jej zastavil celý svet, srdce jej takmer skolabovalo.

Žena zistila krutú pravdu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Žiarlivá žena sa nabúrala do pošty manžela: Zistila strašné veci a kruto za to zaplatila

V partnerovom telefóne našla sprvu nevinnú konverzáciu, z ktorej sa vykľula pozvánka na sex. Aj keď jej vydatú kamarátku nemal na Facebooku pridanú medzi priateľmi, žena si ho aj tak našla. Ich nezáväzná konverzácia nabrala na obrátkach. Poslala mu erotické fotografie v spodnej bielizni a následne nahé fotky svojej vagíny. Potom sa dohodli na sexuálnom stretnutí.

Slovenka neverila vlastným očiam. Ženu okamžite kontaktovala, aby stretnutiu zabránila. V momente, keď jej zdvihla telefón, neverná žena onemela. „Nenašla ani odvahu nič povedať. Len zložila telefón a písala, že si vypila a že sa nič nestalo,“ napísala Slovenka.

Žene bez chrtovej kosti chcela dať príručku, na ktorú nezabudne do konca svojho života. Jej oplzlé fotky preposlala jej nič netušiacemu manželovi a rodičom. Spolu s fotkami poslala aj detaily ich odvážnej konverzácie. Ostatné už nechala na nich. „Žena nemá úctu k sebe, manželovi, dieťaťu, rodičom, známym. K nikomu,“ opísala svoj srdcervúci zážitok. Dodala, že jej falošná kamoška skúšala zájsť, kam sa bude dať, až narazila...

Viac o téme: ŽenaVzťahNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu