Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Viktória (17) sa týždeň zabávala s priateľmi: Synček (†9 mes.) zomrel od hladu, odporné detaily

Viktória Kuznecovová a jej synček Egor Zobraziť galériu (3)
Viktória Kuznecovová a jej synček Egor (Zdroj: vk.com)

ROSTOV - Minulý rok zatkli mladú ruskú mamičku Viktóriu Kuznecovovú (17) za to, že nechala svoje dieťa týždeň napospas osudu a ona sa odišla zabávať s priateľmi na internát. Malý chlapček Egor zatiaľ zomrel od hladu. Súd teraz rozhodol, že si za svoj hrozný čin odsedí za mrežami šesť a pol roka. Podľa verejnej mienky je však tento trest príliš nízky.

Otec sa pochválil láskyplnou FOTO dcérky (8) s pizzou v posteli: O hodinu bola mŕtva

Dospievajúca matka z Rostova súdu povedala, že jej bábätko nedalo v noci vôbec spať a nemohla ani nikam chodiť. Po tom, čo však jej manžela povolali do vojenskej služby, položila Egora do kočíka, zamkla dvere a odišla, aby sa stretla so svojimi priateľmi.

Celý týždeň sa s nimi zabávala na internáte, prefarbila si vlasy načierno a na sociálnej sieti zverejnila odkaz, že "Všetko je ok". Jej maličké dieťatko zatiaľ hladovalo. Viktória sa síce raz vrátila, aby dala napiť vody psovi, ale synčekovi nedala nič.

Viktória (17) sa týždeň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vk.com)

"Príčinou smrti deväťmesačného Egora bola dehydratácia a hlad. Keď ho našli vo Viktóriinom dome, bol už mŕtvy, aj keď mal otvorené oči. Podľa vyšetrovateľov bol iba kosť a koža. Pitva ukázala, že dieťaťu odchádzali orgány jeden po druhom kvôli nedostatku jedla a vody," uviedol podľa miestnych médií sudca.

Keď polícia po upozornení susedov vošla do tínedžerkinej izby, dieťa už nedýchalo a pomaličky sa rozkladalo. Podľa polície Kuznecovová nepreukázala, že by sa akýmkoľvek spôsobom cítila vinná a starala sa len o to, čo sa s ňou stane.

Viktória (17) sa týždeň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vk.com)

Voči výške trestu a zhovievavosti súdu sa už na sociálnych sieťach strhol verejný protest. "Nakŕmila psa, ale nie dieťa, nemám slov. Mala by byť sterilizovaná," napísal Nanar Hachatryan. "Šesť a pol roka za zabitie vlastného dieťaťa? Čo im ši*e?" dodal Mihail.

Doteraz prenikli na verejnosť informácie, že keď malo dieťa iba jeden mesiac, Kuznecovová ho odniesla do sirotinca. Synčeka jej vrátili, keď mal sedem mesiacov. Zdrvený manžel sa chce rozviesť.

Viac o téme: DieťaSmrťHladVraždaSirotinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu