Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Priateľka (36) nepredýchala mužov kompliment na adresu inej ženy: Počkala, kým zaspí a...

Zhanna Nurzhanová Zobraziť galériu (2)
Zhanna Nurzhanová (Zdroj: profimedia.sk)

ASTANA - Mladá žena bola zatknutá po tom, čo odrezala zo žiarlivosti penis svojmu priateľovi, pretože vyzdvihol krásu inej ženy. Svojej obeti mala dať pred útokom tabletku na spanie a potom sa mu vrhla s nožom na veľmi citlivú oblasť. Škody, ktoré napáchala, znamenali, že chirurgovia už boli pri náprave bezmocní.

Ruskí manželia znásilňovali dcéru (12): Chorá výpoveď pedofilov, z detailov mrazí

Zhanna Nurzhanová dostala záchvat zúrivosti po tom, čo jej priateľ poslal sestre zo svojho telefónu fotografiu inej ženy, ktorú označil za svoju známu. Navyše na jej adresu dopísal kompliment.

Nurzhanová, ktorá pracuje v salóne krásy, je obvinená z toho, že tajne podala svojmu priateľovi vo svojom dome v Astane tabletku na spanie a počkala si, kým prestane vnímať. Potom mu vraj vpichla lokálne anestetikum a odrezala penis.

FOTO Priateľka (36) nepredýchala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svojho partnera napokon sama odviezla do nemocnice, kde lekári zavolali políciu a muži zákona ju zatkli. Špecialisti sa pokúsili oddelený orgán opätovne pripojiť, ale poškodenie bolo príliš vážne. Nurzhanovej hrozí podľa miestnych médií trest odňatia slobody od troch do šiestich rokov.

Incident vyvolal diskusiu na miestnych internetových fórach. "Vyzerá to, že urobila toto rozhodnutie s chladnou hlavou. Pred spáchaním trestného činu si to všetko naplánovala," uviedol jeden z komentujúcich.

Viac o téme: PenisŽiarlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu