Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najvtipnejší ODKAZ v bratislavskom paneláku: Odporúčanie sexuchtivej susedke, dom na samote

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Obyvatelia jednej z bytoviek na bratislavskom sídlisku sú poriadne rozhorčení. Prekáža im náruživá susedka, ktorá sa veľmi rada oddáva sexuálnym radovánkam. Situácia je podľa nich neúnosná, pretože slastné stonanie a vzdychanie nemá konca. Rozhodli sa preto pre rázny krok.

Vaše tipy

Obyvatelia jedného z vchodov bratislavského paneláka už strácajú nervy. Obťažuje ich hlučná susedka, ktorá sa netají svojimi posteľnými radovánkami. Situácia bola podľa nich do takej miery neúnosná, že ju vyzvali otvoreným listom.

A servítku pred ústa si nedali. Otvorene opísali, čo im prekáža a vtipne upozornili na príliš hlasné sexuálne prejavy. "Rešpekujeme váš sexuálny život, ale prosím rešpektujte aj vy nás a znížte na minimum intenzitu vašich neznesiteľných hlasových prejavov, nakoľko nie sme ochotní vás počúvať a cítiť sa ako v lacnom pornofilme," napísali rozhorčení susedia s tým, že nemravnú ženu počuť na všetkých poschodiach paneláka. 

Najvtipnejší ODKAZ v bratislavskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Rozhorčení obyvatelia dôvodia aj tým, že hlasné sexuálne prejavy je ťažko vysletliť deťom. "Vydeseným deťom je ťažko vysvetliť, že v dome sa nedeje rituálna samovražda, ale nejakej pani po určitej hodine úplne odchádza mozog..." stojí ďalej v ozname. 

Najvtipnejší ODKAZ v bratislavskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ak si žena oznam, ktorý sa jej týka, prečítala, musela sa prepadnúť od hanby. Zatiaľ nevedno, či sa vo svojich sexuálnych prejavoch upokojila, alebo naďalaj svojou rozkošou terorizuje susedov. Ako rozhorečení obyvatelia uviedli, sexuálny život susedy ich vôbec nezaujíma. "Prosíme vás, znížte volume, aby sme nemuseli deťom, babkám, dedkom, atď. vysvetľovať, že to nie je bordel dom. Dúfame, že sa už raz konečne poriadne vyspíme do práce," vyjadrili svoju túžbu na záver.     

Viac o téme: PanelákSexSusedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu