Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Ozbrojený kriminálnik Ján z Prievidze naháňal strach: Vďaka vám skončil za mrežami

Ján K. Zobraziť galériu (2)
Ján K. (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Skvelou prácou sa pochválila polícia na sociálnej sieti. Krátko pred Vianocami informovala o nebezpečnom kriminálnikovi, po ktorom pátrala. Vďaka pozorným občanom sa ho podarilo vypátrať. Sviatky už trávil za mrežami.

Dva dni pred Vianocami informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová o nebezpečnom kriminálnikovi a zároveň vyzvala občanov o pomoc pri pátraní. Príspevok polícia zverejnila aj na sociálnej sieti, kde ho videlo vyše 60 tisíc ľudí. Vďaka dobrému tipu ich odberateľa už nebezpečný Ján K. sedí za mrežami.

Polícia informovala, že tridsaťjedenročného Jána K. zadržala 23. decembra v Trenčianskom kraji. Mužom zákona sa tak podarilo splniť svoj záväzok, dostať kriminálnika do cely ešte pred Vianocami.

Ján Konya
Zobraziť galériu (2)
Ján Konya  (Zdroj: TASR - KR PZ Trenčín)

MIMORIADNE PÁTRANIE po Jánovi (31): Je nebezpečný a môže byť ozbrojený

„Prvý príspevok videlo viac ako 60 000 ľudí a jeden z nich nám dal tip,“ napísala polícia na sociálnej sieti. „Bol nebezpečný a ozbrojený,“ dodala polícia. Okresný súd v Prievidzi na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu za prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Ján je niekoľkokrát súdne trestaný, vedome sa skrýval a snažil sa vyhnúť nariadenému výkonu trestu odňatia slobody. 

Viac o téme: Ján Konya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu