Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajti zverejnili VIDEO šialenej jazdy: S mikrobusom plným ľudí sa rútil v protismere na D2

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

LOZORNO - Policajti mýtnej polície sa pri výkone služby nestačili diviť. Vodič mikrobusu vošiel do protismeru a ohrozil tak seba a ďalších 14 ľudí, ktorí sa s ním viezli. Nebezpečný manéver je zachytený na videu.

Incident sa stal ešte v utorok krátko po 14-tej hodine. Muži zákona zaznamenali počas bežného výkonu služby jazdu vodiča prechádzajúceho v protismernej časti cesty v smere do Lozorna. "Vodič na ceste, pri zjazde na diaľnicu D2, vošiel do protismeru, čím ohrozil 2 vozidlá, ktoré uvedeným úsekom v tom čase prechádzali," opísala hovorkyňa bratislavských policajtov Veronika Slamková. 

Pozrite si video, ktoré situáciu zachytáva. 

Mikrobus v protismere

Vodič mikrobusu Iveco s malackou štátnou poznávacou značkou svojou nebezpečnou jazdou závažne ohrozil nielen svoj život a zdravie, ale aj život a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky. Spolu s ním bolo v mikrobuse 15 osôb. Policajti mu na mieste zadržali vodičský preukaz. 

Policajti zverejnili VIDEO šialenej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj: Odstrašujúce VIDEO z tragickej nehody: Jazda v protismere si vyžiadala život spolujazdca


Polícia upozorňuje, že vodiči jazdou v protismere okrem toho, že ohrozujú bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, sa zároveň dopúšťajú priestupku, za ktorý je možné uložiť pokutu až do 300 eur a zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do dvoch rokov. "Opätovne preto vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili bezpečne, dodržiavali dopravné predpisy a rešpektovali dopravné značenie. Je nevyhnutné správať sa v cestnej premávke disciplinovane, predvídavo a ohľaduplne," zdôraznila Slamková. 

Viac o téme: MikrobusVodičLozorno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu