Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Odvážlivca na diaľnici D2: Jazdil v protismere, výhovorkou policajtov dorazil

Jazda po diaľnici v protismere
Jazda po diaľnici v protismere (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Diaľniční policajti sa nestačili diviť. Počas bežného výkonu služby spozorovali vodiča, ktorý jazdil v odstavnom pruhu protismernej časti diaľnice D2 v smere do Česka. Odvážlivca zastavili a vypočuli si zarážajúci argument.

Po tom, čo muži zákona spozorovali auto v protismere, sa na najbližšom diaľničnom nadjazde otočili a pokračovali v jazde po diaľnici D2 smerom do Malaciek. Približne po 10-tich kilometroch spozorovali Peugeot 206, ktorý bol odstavený na krajnici v protismere jazdy. Za ním stálo v smere jazdy odstavené nepojazdné auto. "Policajti bezodkladne vykonali všetky potrebné opatrenia, aby nedošlo k vzniku kolíznej situácie a následne podrobili vodiča kontrole," informovali policajti na sociálnej sieti. 

Pozrite si video, ktoré situáciu zachytáva.

Jazda v protismere na dialnici

Nezodpovedný vodič policajtom povedal, že v protismere šiel na pomoc svojmu šéfovi, pretože sa mu pokazilo auto. "Vodič však svojou jazdou za zníženej viditeľnosti, spôsobenej dažďom a silným nárazovým vetrom, ohrozoval nielen svoj život a zdravie, ale aj život a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky," vysvetlila polícia. Za uvedené protiprávne konanie policajti 41-ročnému vodičovi zo Skalice na mieste zadržali vodičský preukaz. 

Viac o téme: Jazda DiaľnicaProtismer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu